- Kommersiell markedsføring -

Kinoskiltet er utsolgt nesten over alt, men vi vet hvor du får det.

Med kinomuligheten hjemme i stua, som har kommet med Netflix, HBO, iTunes, TV2 Sumo, DPlay og alle de andre betal-TV variantene, så trenger vi ikke lengre gå på kino for å se en god film.
Vi kan bare poppe oss litt popkorn og sette oss godt til rette under et ullpledd, i sofaen hjemme.

Klikk her for å gå rett til kinoskiltet

Tar kinofølelsen litt lengre

Men nå har det kommet et produkt på markedet som tar hjemmekino-opplevelsen enda et hakk lengre – nemlig kinoskiltet.

 

Bloggere og interiørfashionistaer har selvfølgelig kastet seg over produktet, noe som har ført til at det har blitt vanskelig å få tak i skiltet, men i vår favorittbutikk Blueboxshop har de altså fått inn et parti på lager. Her finner du kinoskiltet hos Blueboxshop.

Med kinoskiltet eller lysboksen fra A Little Lovely Company, kan du selv overraske med (og bestemme) kveldens film, vel å merke om du er førstemann oppe om morgenen. Og når mørket faller på vil kinoskiltet lyse opp og fremstå som et dekorativt interiørelement, i stua, gangen, på kjøkkenet eller hvor du måtte ønske å ha det.

 

Sitat «Coco Chanel»

Men det er ikke bare tittelen på kveldens film du kan skrive på lysskiltet. Sitater fra dine favorittpersoner, enten de er filmskapere, skuespillere, forfattere, politikere eller andre, kan du også notere ned på skiltet så de lyser opp og får den oppmerksomheten du synes de fortjener. Perfekt for deg som liker å si hva du mener, men kanskje ikke på t-skjorta.

Her får du kjøpt kino-skiltet

 

Sjekk også ut lysboksen for postere – Her finner du poster lightbox!

 

Les også:

Den stiligste smartklokken-nå med nye funksjoner

Ukens fineste motenyheter 

Sjekk inn på et byhotell i påsken