- Kommersiell markedsføring -

Siste sjanse til å sikre deg minidonuts-jernet!

Fått overraskende besøk eller har lyst til å prøve deg på en kake med vri til Haloween? Da er løsningen en Mini Donut Maker.

Akkurat like raskt og enkelt som et vaffeljern, men utformet for å kunne lage minidonuts i stedet. Det hele er gjort i en fei, også pynter du bare med litt rosa melis og strøssel eller ringler litt smeltet sjokolade over. Og akkurat det hjelper ungene gjerne til med også.

Både uke 40 + 41 er Mini Donut Maker «ukens deal» hos Coolstuff, og du kan sikre deg herligheten til kun kr 199 (ord. pris: 279,-) til og med søndag.

UKENS DEAL: Her sikrer du deg en Mini Donut Maker 

 

Sunnere, og en vinner i barnebursdag

Så klart man må få lov til å kose seg innimellom, og minidonuts er ikke større enn at de tilfredsstiller søtsuget, men samtidig unnlater å gi deg dårlig samvittighet i timevis.

De er en vinner i alle barnebursdager, på alle jentekvelder og selvfølgelig på din egen «singelfest». Eller hva med donuts på Halloween!

De er også sunnere enn de ferdigekjøpte som er frityrstekt i olje og inneholder mange flere kalorier.

Så enkelt kan det altså gjøres:

donuts

Det er absolutt ikke vanskelig å få til med denne Mini Donut Makeren.

Ettersom dette er like enkelt som å steke vafler, trenger du ikke noen bruksanvisning heller. Bare varm opp jernet, hell i røre, vent noen minutter og løft ut perfekte minidonuts. Vanskeligere er det ikke!

Et annet stort pluss er at det å lage minidonuts ikke krever noen planlegging. Oppskrift finner du her og de fleste ingrediensene har du i huset fra før.

Du finner Mini Donut Maker her

Colorful and tasty donuts

Minidonuts er godsaker for samvitigheten. Pynt de slik du liker de best, så får du litt av alt.