- Kommersiell markedsføring -

Nå kan du gjøre ekstreme kupp på en av Norges kuleste butikker! Er du glad i dingser er dette salget genialt for deg!

Dingsy har enormt utvalg av produkter som passer alle!

OPPTIL 50 % på HELE nettbutikken!!

Her gjelder det å være rask! Med slike priser forsvinner bestselgere FORT!

Dette er salget du IKKE vil gå glipp av.

Her er noen av bestselgere:

Mighty Purse

Det er ingen hemmelighet at dagens smarttelefoner ikke klarer å holde trinn med våre behov når det gjelder batteri. Etter en dag på jobb ser du plutselig at batteriet har byttet farge til rød. Utrolig irriterende når du ikke har lader med deg og skal ikke hjem. Nå finnes det en løsning.  Denne vesken kombinerer mote og teknologi. Her kan du lade mobilen mens du er på farta!!

mightypurse-8

Klikk på bildet

Plantesensor

Se her alle som ikke er født med grønne fingre! Lei av at blomster og planter visner etter et par dager? Du skulle så gjerne ha fylt leiligheten med grønn dekorasjon, men du dreper alt som står i pottene. Da er denne dingsen noe du absolutt burde skaffe deg.Plantesensoren beregner nøyaktig vitalitet av dine planter og sender deg en sms med gode råd, slik at du kan vanne plantene dine før det er for seint!

60-050_2

Klikk på bildet

Lekue sjokoladefondue

Er du glad i å kokkelere eller bake kan du nå slå til på disse godbitene. Inviter venninner på en sjokoladefondue. Denne søte saken holder kan du sette i mikroen og smeltet sjokolade holder i over en time( tviler om det er noe sjokolade igjen etter en time..). I tillegg følger det med et oppskriftshefte med spennende ideer.

lekue_chocofondue_8

Klikk på bildet for å komme til produktet

 

Kakeserverer-Stål

En kakeskjærer som både kutter og serverer i ett! Dette må alle hjemmebakere ha hjemme. Produktet har vært en bestselger i mange land og har vært en bestselger på Dingsy.no. Glem ujevne stykker som gjør det vanskelig å skjære, glem at kakestykket faller fra hverandre på vei til asjetten og ikke minst kan du glemme at deler av kaken blir igjen etter at alle gjestene har skjært ujevne stykker.

26-076nyCompleat Foodbag

Her sparer du både penger og miljø. Denne søte matposen er faktisk evigvarende!Den er laget av silikon slik at du enkelt kan rulle den sammen etter bruk og kan vaskes i oppvaskmaskin. Enten du lager matpakke til barna, eller om du er flink til å smøre deg lunch til jobben er denne posen et suverent kjøp.

bag

Drink`n Go blender

En god frokost er veldig viktig. Er du litt matlei og tanken på brødskiver eller havregrøt ikke frister er smoothie et sunt og enkelt alternativ.Med Drink`n Go blederen lager du drikken og tar den med  deg i en og samme flaske. Smoothie på 1-2-3!

drink-n-go-blender-2

Wheeme Kile-robot

Har du ikke hørt om denne? Da har du gått glipp av noe! Alle som elsker å bli kilt på ryggen av kjæresten burde gå til innkjøp av denne roboten! Denne kiler deg på magen eller ryggen, samtidig som hjulene roterer og masserer.

wheeme-2

Exentri lommebok

Verdens smarteste lommebok. Denne har blitt en enorm suksess fordi den rett og slett er svært anvendelig og smart.Du kan lese mer om lommeboken her.

 

exentri_1

Beurer Wake-up Light

Sliter du med å stå opp om morgen? Wake-up light er noe av det smarteste vi har sett for en behagelig oppvåkning og en god start på dagen. Du velger om du vil bli vekket med radio, ordinær alarm eller en av dine favorittlåter. Den vekker deg i tillegg med sollys slik at din morgen blir akkurat slik du selv ønsker. Ja, takk!

wake-up-light-1Beurer diagnosevekt

Dette er ingen vanlig badevekt. Denne lekre diagnosevekten måler BMI, ben- og muskelmasse, kroppsfett og kroppsvæske.En app til smartelefon hjelper deg å følge med på din egen helse. Kanskje en liten motivasjonsboost?

beurerbf800-1