- Kommersiell markedsføring -

Bytter du ut stekeformen med en rosa Himalayastein vil gjestene måpe.

Du har kanskje stått der og fundert på hva du skal lage når gode venner eller familie kommer på middag på lørdag, og kommet opp med den ene gode ideen etter den andre, bare for å forkaste de igjen av forskjellige årsaker.

Du er redd for å prøve noe nytt eller mangler sikkert utstyr for å lage noe avansert. De serverte jo pulled pork sist, så det kan du ikke ta, taco er for hverdagslig og lam er for tidlig.
Vel, da kan vi kanskje hjelpe deg med å informere om den nye, rosa Himalayasteinen som har kommet på markedet.

Her kan du sikre deg en Himalayastein

himalayastein vertikal

Himmelsk smak
Steinen som gir «himmelsk smak» til alle typer sjømat, kjøtt og grønnsaker, er tvers igjennom laget av mildt krystallsalt fra Himalaya. Det betyr at maten tilføres salt mens den tilberedes, enten i kald eller varm tilstand.

Legg den i kjøleskapet med laks på og få bedre smak på sushien eller prøv deg på deilig, saltet hvit fisk med tomatsaus, kapers og oliven (alla Sicilia). Eller er det kanskje scampi og kamskjell som står på menyen så vil det rosa saltet gjøre jobben der også.

Med en vri
Har du liten tid? Steinen holder lenge på varmen så du kan varme den opp, plassere den på bordet og la være med på middagsfesten. Bare server råvarene, drikken og inviter til bords.

Synes du ikke maten blir salt nok kan du bare helle litt vann på platen slik at mer salt løsner, for husk at steinen består av 100% salt. Det betyr også at på et tidspunkt vil steinen bli så tynn at den kan knekkes opp og serveres som rosa perler i små skåler.

Sist men ikke minst er steinen selvrensende, slik at du enkelt bare skyller og tørker av den når du er ferdig.

Her kan du lese mer om og sikre deg Himalayasteinen

 

Les også:

Verktøyet som imponerer damene

Slik får du en mye, morsommere høst

Gjør dette med bildene dine nå