- Kommersiell markedsføring -

Les om den stilige grillen i støpejern som også fungerer som en ovn, et samlingssted og en varmekilde.

Da det danske firmaet Morsø startet opp sin virksomhet i 1853, var det produksjon av stallvinduer, gravkors og redskaper til gryter som sto i sentrum. Men de lærte fort hemmeligheten om støpejernets unike evne til å ikke forandre form ved ulike temperaturer, som igjen gjorde det til et svært velegnet materiale å produsere ovner av.

En Kongelig Hoffleverandør

Etter hvert var det derfor produksjonen av varmeapparater og kakkelover Morsø ble kjent for, og de leverte dette til alt fra skoler og kirker til departementer og jernbaner. I 1915 ble de også leverandør til selveste kongehuset, og kunne smykke seg med tittelen «Kongelig Hoffleverandør».

Ute etter hagestuer, drivhus, pergola, boblebad eller lekestuer til barna? Sjekk Grønt Fokus her!

 

Over hundre år senere holder Morsø fortsatt koken. Vi har samlet noen av de mest populære produktene fra den danske leverandøren.

Morsø Forno

 

 

Morsø Forno Garden (Inkludert bord m.m.) og Morsø Forno (Original)

Morsø er den dag i dag kjent for sine kvalitetsovner, og i 2015 relanserte de en serie med kjøkkenredskaper. Uteovner har de også begynt å produsere, og Morsø Forno har blitt den nye grillen på alles lepper. For i tillegg til å være fantastiske å lage både grillmat og pizza i, er den både vakker å se på og fungerer som samlende varmeelement.

Sjekk vårtilbudet på grillen Morsø Forno hos nettbutikken Glass og Interiør her!

 

MorsøForno II

 

Den første versjonen av Morsø Forno har allerede rukket å få en oppgradering i Morsø Forno II. Forskjellen på Morsø Forno og Morsø Formo II er at sistnevnte er en multifunksjonell versjon av den førstnevnte, og fås nå med større åpning til ovnsrommet, som gir bedre plass til å arbeide med maten, og en enda større åpning inn til flammene og hyggen ved ilden.

Støpejernsinnsatsen har fått en funksjons- og designmessig oppgradering, slik at den nå også fungerer som kul/trefordeler, med en integrert grillrist og økt inndrag som forbedrer forbrenningen betydelig.

Her får du grillen Morsø Forno II samt tilbehør på tilbud nå!

 

Mat på grill

Her kan du se en video av hvordan du lager pizza med uteovnen Morsø Forno:

Her kan du se flere tips til matlagning, samt tips til opptenning i Morsø Forno!

 

 

Topp 6 tilbehør til Morsø Forno

 

 

Morsø Multicocotte m/grillokk  –  Morsø pizzaspade  –  Morsø Grillrist 
 Grilltrekk til Morsø Forno  –  Morsø steketallerken  –  Utebord til MorsøForno

 

Vær oppmerksom på at noe tilbehør følger med dersom du velger å investere i en Morsø Forno grill. Det varierer derimot avhengig av hvilken pakke du kjøper.

Her kan du kikke på utvalget av tilbehør

 

Hagemøbler fra Skagerak – på tilbud nå!

Er du på utkikk etter hagemøbler, kan vi også melde om at Glass og Interiør har en kampanje på den populære serien Skagerak.

Klikk her for å gå rett til tilbudet!  Eller se tips til våre favoritter samt hageutstyr under.

 

Skagerak Skagen teakgruppe – benk, 2 stoler + bord

 

skagen_gruppe_teak

 

Skagen-serien, selve symbolet på klassiske skandinaviske hagemøbler er både vakker og robust. Denne tidløse møbelklassikeren settes pris på av alle aldersgrupper.

Og det er neppe en hemmelighet at Skagen-serien er inspirert av møbler som kunne sees i Skagens hager da Drachmann, Kroeyer og Ancher gjorde byen til den Danmarks kunstsentrum.

Den vakre hagegruppen med det kjente krysset i ryggen går i arv fra generasjon til generasjon. Her finner du hagegruppen på tilbud nå!

 

Skargaarden_djuro

Er du fan av teak? Sjekk også ut vakre Skargaarden som du får på tilbud nå! 

 

Skagerak Drackmann hagebank med pute

 

drachmann_benk-m-pute

 

Hagebenk Skagen, Drachmann her   Pute til hagebenk Drachmann her

En hvit benk vil utvilsomt være flott for et hvert uteområde, og skape et perfekt sted å nyte hagelivet fra. Hvite, romantiske utemøbler skaper alltid en nydelig stemning i hagen. Det spiller egentlig ingen rolle om du er eier av en bakgård, terrasse eller en frodig hageflekk. Dekorer uteplassen med lykter, fyll stolene og benken med deilige puter og skap et perfekt sted for avkobling og kos.

 

Skagerak Drachmann hagebenk og bord (hvit)

 

dra_baenk_bord_hvit

Hvit benk Drachmann fra Skagerak her.  Bord Drachmann fra Skagerak her.

 

 

drachmann_stol

Har du sett at Skagerak, Drachmann nå også har kommet i sort? Her kan du kikke på det!

En parasoll som passer til møblene er et must om sommeren. Da kan du sitte og nyte gode middager og fester uten å bli alt for varm i solveggen.

Hagekos betyr for mange grillmat, og snart er grillsesongen her for fullt.

Catania parasoll er en klassiker som passer til flere hagemøbler. Nå får du den til redusert pris hos Glass og Interiør.

Skagerak Vendia sett m/3 stoler

 

Her kan du kikke nærmere på Vendia fra Skagerak.

Hvis du har et annet sted du heller vil nyte morgenkaffen eller et glass om kvelden, kan det være fint med en mindre sittegruppe der.

Vi elsker sittegruppen Skagerak Vendia som også er på tilbud nå på vårkampanjen.

 

Steamer solstol

Steamer lever opp til alle forestillinger om hvordan en virkelig fluktstol bør se ut, og bringer tankene til tidligere tiders store cruiseskip på havene. Den klassiske fluktstolen er designet med en høy rygg som gir en imponerende komfort, komfortable armlener og en integrert fotstøtte. Dette kommer til å bli favorittstolen til flere. Å ligge i denne med en god bok, en kald iskaffe mens du jobber med brunfargen høres absolutt ikke feil ut.

Her får du tak i den flotte solstolen!

Les også: De hotteste utepeisene