- Kommersiell markedsføring -

Mobiltelefoner er gode gaver, og vi har plukket ut de aller beste mobilgavene julen 2016.

 

huawei

Den rimelige smarttelefonen til tenåringen

Skal den litt yngre tenåringen få en mobiltelefon så anbefaler vi Huawei Y360 Black. En rimelig og enkel smarttelefon som har to kameraer (foran og bak) og et godt batteri. Har mulighet for minnekort på opp til 32 GB. Prisen er kun 699 kroner, og telefonen har de funksjonene som trengs.

Her finner du telefonen

 

g4

Den veldig gode kameratelefonen til en ikke alt for avskrekkende pris

Dette er telefonen som du trygt kan gi til en som vil ha en særdeles god telefon med veldig godt kamera som ikke koster en månedslønn. LG G4 fikk terningkast 6 hos Klikk, ble spesielt anbefalt hos Lyd / Bilde, ble anbefalt hos tek.no og fikk terningkast 6 hos PCW. Alt i alt et veldig godt kjøp.

Her finner du telefonen

cat_1

Telefonen til den som trenger en som tåler alt

Caterpillar CAT S40 er telefonen som er litt tøffere enn de andre telefonene. Støvtett og vanntett og kraftig batteri.En tøffing av en telefon.

Her finner du telefonen

101561a

Den aller enkleste telefonen som er superbillig

Nokia 130 koster 299 kroner, og fungerer supert for den som vil ringe. En fin ekstratelefon, og en fin gave til de som bare trenger en telefon for å holde kontakt.

Her finner du telefonen

doro_1

Den enkle telefonen

Doro PhoneEasy 530X er en enkel telefon som tåler litt vann, og som har taster for å ringe med. En super gave til de som kanskje ikke helt er på smarttelefon-kjøret.

Her finner du telefonen

iphone

Den veldig dyre telefonen nesten alle egentlig vil ha

iPhone 6s er en super telefon, og koster deretter. Det er ingen vits i å kjøpe en 16GB-versjon, du må ha en 64GB. Og det betyr en stor investering, men for en telefon du får også…

Her finner du den 

doro

Den aller enkleste telefonen: Doro Secure

Denne telefonen er for de som skal gjøre noen enkle telefonsamtaler. Den er solid, vannavvisende med fire hurtigsvarsknapper. Telefonen har også en trygghetsalarm som sender SMS til forhåndsinnstilte nummer, og har GPS-lokalisering som gir informasjon om hvor personen som har telefonen er. Har også en god høyttalerfunksjon.

Her finner du den 

Har du mobil? Har du bil?

Sitter du noen gang i en bil?

Har du opplevd å ha dårlig batteri på mobilen?

Hva om du kunne få en billader som også var en nødlader for mobilen i det du gikk ut av bilen?

Her finner du den utrolig geniale dingsen

Denne geniale nødladeren tar først å fyrer opp mobilen til maks batteri før den lader opp den interne nødladeren mens du kjører. Du kobler laderen rett inn i 12volts-uttaket på bilen, og kjører i vei med strømmen som genereres av bilen.

Vi skal selvfølgelig ikke dra det så langt som å si at det er en miljøvennlig måte å lade opp mobilen på for da får vi nok Miljøpartiet De Grønne på nakken (og ikke stemmer det vel helt heller), men smart er det. Veldig, veldig, veldig smart.

Vi har kjøpt to. En for forsetet for mobilen til mor og far (fungerer både med Android og iPhone siden det er USB-uttak og en til baksetet til barnas «Hold kjeft, vi er framme snart-«iPad.

Her finner du den utrolig geniale dingsen

Lei av at andre stjeler telefonladeren din? Eller at noen alltid skal låne den, akkurat når du kommer på at du må lade din egen telefon? Eller at du skulle ha ladet telefonen, men du er på vei ut døren og orker ikke drasse med deg laderen i lomma.

Nomadkey1

Vel – løsningen vi alle har ventet på er endelig her, og den heter NomadKey.

NomadKey er en liten ladekabel i miniformat som du kan vri og vende på og som du kan feste til nøkkelknippet, og dermed ha muligheten til å lade mobilen alltid, så snart du er i nærheten av en PC. Eller en annens lader, en USB-lader eller et hvilket som helst USB uttak.

På en cafe eller i en butikk finner du alltid en PC som du kan låne noen minutter dersom du trenger strøm til å vise frem  togbilletten/bussbilletten på vei hjem. Eller en kinobillett, et telefonnummer e.l.

Vi mener dette er månedens produkt! Klikk her for å lese mer om produktet!

Lad mobilen opp til tre ganger på én lading

2e7dddecb6cd4d1783ab00e07ca38b46

Med NomadKey alene er ofte ikke nok, det du også fort har behov for er en Power Stone Bank. Power Stone Bank er et bærbart batteri som fungerer sammen med NomadKey, og er den perfekte nødløsningen for når du er på reise, eller trenger mer batteri til andre viktige ting. Den er i tillegg fin å se på, og liten og portabel.

Power Stone Bank finnes i to størrelser, liten og stor, hvor den lille versjonen kan lade mobilen opptil tre ganger! Den store versjonen har to USB-porter så du kan lade to mobiler  samtidig. Lader du én mobil med den kan du lade mobilen opptil seks(!) ganger.

Power Stone Bank finner du her