- Kommersiell markedsføring -

Denne redder dagen til selv de mest klønete av oss!

Og du- nå kan du få den til KAMPANJEPRIS!

Gjelder t.o.m 25/10!

Før: 299,- NÅ: 149,-

Det er like greit å innrømme det – noen av oss opplever ikke rent sjeldent at kaffekoppen eller vannflaska velter og søler innholdet utover alt som uheldigvis befinner seg i nærheten. Da vi hørte om Mighty Mug Go, reisekruset som visstnok ikke er mulig å velte ved å skumpe borti, måtte vi så klart teste den selv. Og la oss bare si – wow!

Slutt på sølet

Mighty Mug kommer med en Smartgrip-teknologi som gjør at flasken lager et lufttrykk og «suger» seg fast til bordet når du setter den fra deg. Når du skal løfte flasken løfter du den bare rett opp, og den løsner like lett som en hvilken som helst vanlig flaske. Den kommer i fire freshe farger, så her kan du lett finne din favoritt!

Først var vi litt skeptiske til å dytte ordentlig hardt i flasken,og så for oss at den ville kollapse hvis man gjorde mer enn å sveipe borti. Det kan vi definitivt avkrefte etter å ha testet den ordentlig – flasken stod på plassen sin, selv etter å ha blitt slått, dyttet og utsatt for andre plagsomme handlinger. 

Se nærmere på Mighty Mug Go her.

a074655b336ebef294bef014e13a8182

Vi testet også flaskens stødighet på en kollega, ved å si «Denne flasken kan faktisk ikke velte». Han utfordret Mighty Mug med et realt bokseslag, og joda – den stod like støtt!

Kaffe on the go

Mighty Mug go er, som navnet tilsier, ment for å ta med seg rundt. Den er hovedsakelig ment til kaffe og varme drikker, men vi kan bekrefte at den også er utmerket til vann.Nå er det jo sånn at kaffe, kakao, te og liknende er enda verre å søle utover enn vann, så til det er til varme drikker den virkelig får vist potensialet sitt. Slutt på kaffe over hele tastaturet! Ta med deg Mighty Mug på jobb, på skolen eller ut på tur.

Merker du at luftrykket over tid blir litt dårligere, kan du enten rense bunnen med vann, blåse luft i den eller dra litt i kantene på plasten under. Gjør dette, og vips – flasken står like stødig som da du først kjøpte den.

Her finner du Mighty Mug Go.

Her kan du se en litt mer profesjonell video av Mighty Mug enn den over: