- Kommersiell markedsføring -

Gi deg selv 15 minutter med deilig kroppspleie så ofte du vil.

De fleste av oss har vel testet en massasjestol en gang, på kjøpesenteret, hos frisøren e.l. Kjent på å være noen få minutter i himmelen før man har måttet gi apparatet videre til nestemann i køen.

Ja, det er en tøff verden og ingenting varer evig, samme hvor mye du kjente på kroppen at dette var akkurat det du trengte.

Din egen massør

Uansett – en massasjestol er de færreste forunt fordi det er en dyr investering (mange stoler koster 35.000-40.000 kroner), og fordi man gjerne ikke har plass til en ekstra lenestol i stua. Men hva om du hadde ditt eget sammenleggbare massasjesete, slik at du kunne ta massasje så ofte du ville, og så lenge du ville, og bare stikke det under sengen når du var ferdig?

Shiatsus massasjesete er et nytt produkt på markedet som koster en brøkdel av det de dyreste massasjestolene gjør. Med både varme og roterende massasjekuler gir den deg massasjen du har drømt om. Massasjen både lindrer og forebygger plager i rygg, nakke og skuldre, og i tillegg forbedrer den blodsirkulasjonen og demper muskelspenninger og ømhet.

Setedelen har vibrasjonsfunksjon og 13 luftputer som også gir hoftene og lårene en god omgang. Her snakker vi altså om full avkobling og behandling av hele kroppen.

 

Shiatsus massasjesete lindrer ømme muskler og ledd og forebygger smerter i rygg, nakke og hode.

 

Full pakke eller konsentrert massasje

Dette er også «en massasjestol» alle faktisk har råd til, og som kan gi deg en 15 minutters massasje etter jobben, før du går i gang med middagen, eller en time mens du ser på favorittprogrammet på TV.

Du du kan velge mellom å massere hele ryggen, korsryggen eller bare skuldrene, for med fjernkontrollen som følger med tilpasser du massasjen slik det er best for deg. Du kan konsentrere den til en spesifikk del av ryggen, justere massasjekulene i høyden, slå av og på både varme og vibrasjon… Ah, du hører jo selv hvor deilig dette høres ut!

Er du fristet til gi deg selv litt egen egenbehandling, og løse opp ømme muskler og stive ledd med massasje?

Sjekk ut det nye Shiatsus massasjesete hos Coolstuff,no

 

(Se demonstrasjonsvideo!)

 

Les også:

Ryggsekken som lader mobilen, beskytter laptoppen og sikrer verdisakene