- Kommersiell markedsføring -

Karneval er alltid populært, hvert fall hos de minste. For mange foreldre kan denne feiringen komme litt brått på og bli litt glemt i hverdagsstresset. Du skal slippe dårlig samvittighet og sende barnet i barnehagen uten kostyme.

Vi har funnet de kuleste, søteste og fineste kostymene på nett  som du enkelt kan klikke hjem. Husk å være tidlig ute, ettersom mange av kostymene er meget populære.

«Hva skal jeg kle med ut som, mamma?»

Valgene er mange og varierte. Det er ikke bare hele kostymer du kan investere i. Velg mellom parykker, hodeplagg, tilbehør og masker. Superkul er nettbutikken med et utrolig stort sortiment for både store og små. Skal du kanskje på temafest eller utkledningsfest med venninnegjengen? Du kan finne mye morsomt her.

127be99ef89788dd975d91ce73b65327

Vi forutser at mange jenter ønsker å kle seg ut som Elsa. Går Frozen filmen på repeat hjemme hos dere? Interessen for den norskinspirerte filmen har tatt store og små med storm. Barn i alle aldre har forelsket seg i både karakterene og filmen.

Vil du glede barna, kan du lage temafester eller bare overraske dem med dekorasjoner og tilbehør med Frost-tema. 

Elsa-kostymene forsvinner fort, så her gjelder det å være tidlig ute. En annen variant finner du her.

Får du ikke tak i kostyme kan du gå til innkjøp av maske av enten Elsa eller Anna.

545645-2-etasje-kakestativ-med-bilder-av-anna-elsa-og-olaf-frost-disney-frozen

Disney-prinsesser, engler og søte dyr er alltid populært og vil kunne brukes av yngre søsken året etter.

Februar er karnevaltid og dagene med lek og kostymer er utrolig artig for de minste. Det er barnas dag og både barnehageansatte og foreldre involverer seg for å gjøre dagen så fin som mulig. Du kan så klart lage kostymen selv, men med en hektisk hverdag, lite kreativitet og kanskje dårlige sy-ferdigheter, er det ofte enklest å gå til innkjøp av en ferdigkostyme.

Selv om lekebutikker har godt utvalg, kan du ofte gjøre gode kupp på nett,  i tillegg til å finne noe som ikke alle andre har.

Her kan du titte på kostymer i alle kategorier.

PicMonkey Collage

 Rosa prinsesse kostyme, Sommerfugl, Rødhette, Rev

Du finner kostymer til barn i alle alder. Se bare på denne alvekostymen bestående av kjole og hodeplagg med fargerike stjerner og hjerter. Denne finnes i størrelsen 1 og 2 år.

800999-barnekostyme-kostyme-til-barn

 

Kostymene finnes i ulike kategorier og til barn i alle aldre.

Ta en titt på:

Film, Spill og Superhelter.

Ninja

Pirat og Sjørøver

Prinsesser og Konger

Guttenes favoritter

Gutter er opptatt av superhelter, pirater og politi. Hvem vil vel ikke kle seg ut som favorittkarakteren fra filmer som «Toy Story» eller leke  den klassiske superhelten Batman eller Superman for en dag?

PicMonkey Collage1

Star Wars, Buzz Lightyear, Frost Olaf, Supermann

Kanskje minstemann kunne tenke seg å være Robin Hood i barnehagen i år?

Kostymen består av flere deler: overdel, bukse, belte, sko-overtrekk og hatt.Her kan du enkelt mikse og matche i tillegg til å la barnet leke Robin hjemme iført kun hatt og overdel.

Flere eventyrkostymer finner du her.

810909-lille-robin-hood-barnekostyme

Tilbehør

Er lommeboken fortsatt litt tynn etter jul? Fargestifter gjør karnevalsminke til en lek og en god løsning på kostymeproblematikken.Tilbehør som vinger, kroner, sverd, hatter,tryllestaver kan forvandle en enkel hjemmelaget trollmankostyme til en ordentlig Harry Potter!

Her er det bare fantasien som setter grenser.

130835-pakke-med-8-make-up-fargestifter

Skal du organisere barnebursdag, kan du finne et hav av pynt og annet tilbehør.

Hva med en prinsessefest eller kanskje Cowboyparty?

PicMonkey Collage3

Du finner også masse til temafester for voksne.  Selv om det er vinter ute, kan du invitere til Hawaii-party!

Ikke glem at Valentines Day og Morsdag er på en og samme dag i februar! Det er mye du kan gjøre ut av dagen for å feire både kjærligheten og mammaen.