- Kommersiell markedsføring -

Med Golfheftet er det mange penger å spare for deg som er glad i å spille golf.

Har du kanskje begynt å glede deg til golfsesogen? Lange dager ute i flotte omgivelser, med frisk luft, gode venner, spenning og hull 19.

Vi som er liker i å spille golf, gleder oss nok litt ekstra til sesongen som ligger foran oss. Men ønsker man dog å spille så ofte som mulig kan golfsporten fort bli kostbar.

I Sverige er golfsporten enda mer utbredt enn i Norge og derfor har de også kommet litt lengre enn oss når det gjelder å forhandle om prisen på greenfee-en. Kanskje skyldes det at svenskene er litt gjerrigere enn oss også, eller kanskje det faktum at de bare er litt mer økonomiske.

Klikk her for å få rabatt på greenfee med Golfheftet

Bestiller du Golfheftet innen 25. april får du i tillegg en golfhanske fra Wilson med på kjøpet!

50% på greenfee

Uansett grunn så har du nå samme mulighet til å kunne spille golf rimeligere og spare penger. Golfheftet, som er Nordens største fordelskort for golfere med over 50 000 brukere, er nemlig nå også tilgjengelig i Norge.

Kortet gir deg som spiller muligheten til å spille på over 850 golfbaner i 10 land – Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Spania, Portugal, Storbritannia og Irland, med 50% rabatt på greenfeeen.

Her kan du se hvilke klubber du kan spille på med 50% rabatt i Norge.  

 

Med Golfheftet kan du spille til halv pris på over 850 golfbaner i Norge, Sverige og Danmark.

 

Spar penger etter 2/3 runder

Fordelskortet koster kun kr 495, noe som betyr at du som spiller allerede etter 2-3 runder har begynt å spare inn penger. Og som det står på Golfheftet sine nettsider – «Hvem spiller vel ikke mer enn det pr. sesong…?»

For å få rabatten viser du altså bare frem medlemskortet når du ankommer banen og spiller dermed runden for halv pris. Du kan altså spille mange av Nordens og Europas beste golfbaner til til 50% rabatt, men merk at basiskortet kun tillater deg å spille til 50% rabatt én gang pr. bane.

 

Golfheftet PLUSS

Når du har brukt opp rabatten på en bane kan du selvfølgelig spille til normal pris, eller du kan oppgradere kortet til Golfheftet Pluss – noe som gir deg tilgang til å spille til halv pris på de samme banene opptil flere ganger*.

Klikk her for å bestille Golfheftet PLUSS i dag

Klikk her for å lese mer om Golfheftet

Bestiller du Golfheftet innen 25. april får du i tillegg en golfhanske fra Wilson med på kjøpet!

*Tilbudet er begrenset til kun «Siste Minutt-tider», men Golfheftet forsikrer om at dette finnes det mye av både på hverdager og i helgene.

 

Ute etter sportsutstyr? Sjekk rabattkoder for outnorth.no på nettavisen.no/rabattkode