- Kommersiell markedsføring -

0ef91b4d59da501dd06df1d249d017f8Det er mange ganger man kan lure på hva som skjer hjemme. Enten om man har forlatt huset for å dra på voksenferie med tenåringsbarn hjemme, eller hvis man bare er på ferie – og lurer på om stuen fortsatt har alle vinduene uknust. Eller rett og slett er ute i hagen mens en baby sover inne. Bruksområdene er nærmest endeløse.

Kameraet fungerer slik at du kan få varsel til mobilen når sensorene gjør utslag, du kan få avspilling med tidsforløp og mulighet til å opprette automatisk opptak. I tillegg kan kameraet varsle deg hvis luftkvaliteten er for dårlig (så slipper du lange diskusjoner om man skal lufte eller ei.

Sjekk kameraet her

Innovative produkter

CES deler hvert år ut priser til innovative produkter, og Withings klarte i fjor å dra med seg ikke mindre enn tre nominasjoner. Ett av dem var for Withings Home.157d4ec7-febb-4c22-ae87-f11b70e924ab (1)

Et smart smart-kamera

Withings Home er et smart smart-kamera som gjør at du kan ha full oversikt over huset selv om du ikke er hjemme. Kameraet gir mulighet for live-streaming på nett, og kan brukes som både baby-monitor, sikkerhetskamera, og til og med som web-kamera!

På toppen av kameraet sitter det en høyttaler, og på midtdelen sitter det to mikrofoner. Dette gjør det så du kan kommunisere med de som skulle befinne seg i huset ditt. Enten det er familien din, eller noen som prøver å knabbe med seg TVen. Home_head

Mer enn bare lyd og bilder

I tillegg måler Withings Home luftkvaliteten, så hvis du noen gang har lurt på om luftkvaliteten er dårlig hjemme hos deg så kan du finne ut det nå.