- Kommersiell markedsføring -

Det er på tide å legge fra seg de gamle isbitbrettene, som lekker vann, er vanskelig å stable i fryseren, og ikke minst vanskelige å få ut av formen. Vi har nemlig funnet et genialt life hack, som vil gjøre livet ditt mye enklere når du skal servere isbiter.

Med ismaskinen «Icebreaker» kan du lage isbiter på en helt ny måte, med sin innovative konstruksjon med en spiralformet knapp, som gjør det enkelt både å fryse og servere isbitene. Du fyller beholderen med vann og vrir på håndtaket slik at ismaskinen blir låst. Icebreaker kan du så plassere i fryseren både stående og liggende, uten at den lekker. Etter omtrent 8 timer vil du har serveringsklar is, ved å kun vri på håndtaket.


Lag isbiter på en helt ny måte med ismaskinen Icebreaker!


Icebreaker ismaskin lar deg servere én og én isbit ved å vri på boksen. Foto: Coolstuff.no

 

Stilig design

Icebreaker er en håndholdt og elegant ismaskin, som lager tolv isbiter om gangen. Siden isbitene holdes frosne i 45-60 minutter utenfor fryseren, kan du la Icebreaker stå på bordet, så kan du servere is etter hvert som behovet dukker opp. Ismaskinen finnes i fire forskjellige farger: Lyseblå, mørkeblå, sort og gul. Velg den fargen som passer din smak best, og imponer vennene dine ved middagsbordet!

 

Det har aldri vært enklere å servere is til drinken. Foto: Coolstuff.no


Klikk her for å kjøpe Icebreaker ismaskin


 

Interessert i de beste tilbudene på Black Friday? Vi følger salget live og deler ut rabattkoder!