- Kommersiell markedsføring -

 

Lekeroboter har alltid fascinert både store og små, men det hender sjeldent at noe nytt og spennende kommer på denne fronten. Roboten MiP er en aldri så liten revolusjon i lekerobotverdenen. Nå kan den jammen balansere på to hjul også!

48f41cc0bd98265c5a705d187085857c

Lekeroboter med ustabilt ganglag og fraværende balanse har møtt sin overmann. MiP er roboten som både kan balansere på to hjul og bevege seg raskere enn de fleste andre roboter. MiP har IR-sensorer, som gjør det mulig for den å snu seg vekk fra hindringer den måtte møte på veien. I tillegg kan den blant annet danse, sove, utføre opptil 50 ulike triks, og følge etter hånden din, dersom du stiller inn på ulike modus. MiP kan kontrolleres via en app, hvor du har et bredere bevegelsesspekter, samt flere humør og spill. Du kan også få din MiP til å danse til sanger du har på mobilen

58716af305c3ea0c4387f79b7bd9c642

Firmaet WooWee, som før jobbet med banebrytende forbrukerteknologi, har virkelig overgått seg selv etter at de lanserte deres nye leketøy MiP. WowWee ble opprettet i Canada i 1982 av brødrene Richard og Peter Yanofsky, før de pakket sakene og satset i Hong Kong. De har i senere tid satset på utvikling av robotleker, og er kanskje mest kjent for å ha utviklet produkter som Robosapien og Roboquad.

Lekerobotfrontens friskeste pust er altså uunnværlig for de med en forkjærlighet for denne typen leker, og er vel så morsom for voksne som for andre barn.

 

Du finner den populære roboten her.

 

Skrevet av Jørgen Syversen og Sander Paulsen Kolkinn