- Kommersiell markedsføring -

Vi mennesker elsker å snakke om været. Dette er et tema som vender tilbake igjen og igjen- det er faktisk litt interessant.

Med tanken på hvordan sommeren har vært, eller rettere sagt ikke har vært, kan vi nesten påstå at været har vært det mest omdiskuterte og leste tema de siste par måneder.

Det har vist seg at vi ikke alltid kan stole på værmeldingen eller værgudene. Den ene dagen skal det være sol, men blir regn, mens andre dagen med regn blir det sol. Umulig å planlegge noe som helst.

For å unngå slike situasjoner har noen tenkt litt og utviklet en WiFi værstasjon!

vær1 Mål temperatur, luftfuktighet og sjekk lydnivå

Enten du er en værnerd eller interesserer deg ekstra mye for luftfuktighet og temperatur birde du ta en titt på denne.

Med NetAtmo værstasjon får du ekstremt detaljert informasjon ved hjelp av WiFi-nettverk og NetAtmo egen værstasjon.

Det du gjør er å kople til den ene enheten innendørs, så måler den temperatur, luftfuktighet, lufttrykk, karbondioksidinnhold og til og med lydnivå – alt du trenger å vite for et sunt innemiljø. vær

Den andre enheten er helt trådløs og batteridrevet, og den setter du utendørs der den måler temperatur og luftfuktighet.

Ved å opprette en konto på NetAtmos sin hjemmeside eller gjennom telefonen din får du tilgang til grafer, diagrammer, prognoser og all annen informasjon om været, uansett hvor i verden du befinner deg i.

Genialt!

Du finner værstasjonen på CoolStuff.no

Vær din egen værgud

Du kan i tillegg påvirke innemiljøet ditt. Styr temperaturen, frisk luft og lydnivået!

23f548d2fdb563d42e7c2caf9c454ec7 Det blir litt vanskeligere å styre været ute, men du kan bli varslet om en stygg regnbyge nærmer seg slik at du slipper å bli overrasket. Genialt!!

Du kan kjøpe ekstra innendørssensor  dersom du f.eks vil kontrollere kvaliteten i mer enn ett rom. Opp til tre ekstra sensorer kan kobles til værstasjonen.

været

Eller hva med regnsensor?

Du kan holde styr på om blomstene dine trenger vanning. Tenk så lettvint når du er på ferie og kan få beskjed om at nå kan blomstene vannes. En enkelt sms til naboen og du kommer hjem til fantastiske potter hjemme, fremfor visnet kvister.

Se introduksjon video av værstasjonen her

Du kan i tillegg sjekke om det er fare for flom i nærområdet ditt.

Regnsensoren kobles enkelt til din Netatmo Værstasjon via Wi-Fi og nedbørsmengden vises direkte i appen! Regnmåleren monteres enkelt i hagen eller på balkongen.

Som du i tillegg ser er NetAtmo utrolig lekker i designet og vil passe inn i de fleste hjem. Du ser ikke hva det er, og kan lett forveksles med en pyntegjenstand.

492b6bba5519fcd382374e1f2216a6ebLitt fakta:

  • Trådløs værstasjon kompatibel med smarttelefon, nettbrett og datamaskin som måler både inne- og utemiljø!
  • Innendørssensoren koples til stikkontakten og måler temperatur, luftfuktighet, lufttrykk, karbondioksidinnhold og lydnivå
  • Regnsensoren drives av to AAA batterier og har en rekkevidde på ca 100 meter mellom sensorene

     

værs

 

Les flere fakta om produktet her