- Kommersiell markedsføring -

Med denne maskinen kan du enkelt lage den softisen du selv ønsker.

Prøv å lage bananis, kaffeis eller tuttifrutti-is… Det er kun du som setter grensene. Softismaskinen er garantert en vinner i sommer! Eller hvis du vil bli barnas helt!

Softis er akkurat som vanlig is, bortsett fra at den er myk, og det er kanskje nettopp det som bidrar til at den kjennes så luksuriøs ut. Luksusfølelsen kan også henge sammen med at den er så vanskelig tilgjengelig; vil man ha softis, må man pelle seg ned til kiosken, kjøpe en middelmådig vaniljesoftis og dyppe den i masser av strøssel for at den skal smake noe.

Ikke er softismaskinen dyr heller!

Perfekt softis på 15 minutter

Hvis man derimot kunne lage softis hjemme, da kunne den jo smake så fantastisk godt som bare det! Og du skjønner sikkert hva vi vil fram til: Ja, det går an å lage softis hjemme, alt som kreves er en softismaskin og noen ingredienser. Plugg maskinen i stikkontakten, hell i isblandingen og trykk på on-knappen. Etter ca. 15 minutter kan du klemme ut perfekt softis rett ned i et kremmerhus, beger eller bare en helt vanlig skål.

Fordelen er at du ikke behøver å stå i kø i en kiosk, at du kommer til å føle deg som en konge når du sprøyter ut isen og fremfor alt at du kan lage softis i akkurat den smaken du ønsker. Det følger med oppskrift på blant annet bananis, kaffeis og sitronis, men grip sjansen til å eksperimentere! Hvorfor ikke lage tuttifrutti-is?

softisny

Med en softismaskin lager du enkelt en hel liter softis, og du kan smaksette den akkurat slik du vil!

Fakta om softismaskinen

* Maskin til å lage softis med hjemme!

* Ingrediensene som kreves er melk, fløte, gelatin og sukker pluss valgfri smakstilsetning!

* Du kan bruke vegetabilske alternativer til gelatin, for eksempel gelesukker

* Skålen settes i fryseren 24 timer før bruk

* Rommer 1 liter is

* Det tar ca. 25 minutter å lage softisen

* Bruksanvisning og ni oppskrifter følger med (svensk og engelsk)

Les mer om eller bestill softismaskinen her