- Kommersiell markedsføring -

Nå er sommeren her og vi bør kunne feire hver eneste dag med sol. Hvorfor ikke invitere venner og familie til en sommerfest?

Det herlige været er ikke hverdagskost og derfor bør det også nytes til det fulle.Skal du feire bursdag,skoleavslutning eller har invitert venner til årets sommerfest er det kun en ting som kan ødelegge eller sette en demper for partystemningen i hagen. Vi snakker om så klart om regner, som vi dessverre ikke får styrt. Et partytelt er en genial ting å ha hvis værmeldingen ser ustabil ut, samtidig som partyteltet gir deg mulighet til å nyte uteplassen noen måneder ekstra.

Mange leier partytelt for flere tusen helgen. Det er ikke nødvendig når du kan klikke hjem et telt til under tusenlappen og ta det frem akkurat når du vil!

Nå kan du klikke hjem et nytt partytelt til sommeren, uten å blakke deg helt!


Under ser du flere forskjellige festtelt.

Hvitt Partytelt 3 x 3 m

Dette festtelt vil være ideelt for ethvert utendørs arrangement, som bryllup, fester, camping, festivaler og så videre. Du kan også installere det i bakgården som en stor parasoll for din familie og gjester. Rammen er laget av kraftig, rustbestandig, lakkert stål. Taket og de avtagvare sidevegger er laget av polyetylen presenning, som er vann og vanntett.

Nå får du partyteltet til kun 459 kroner!

Les mer om teltet her.

image1

Blått Partytelt med 6 Vegger 3 x 6 m

Her kan du og resten av gjengen kose dere både på dag- og kveldstid.

Mye plass til deg og gjestene til kun 1059 kroner!

image

Du finner det samme telte i hvitt her.

 

Stålpaviljong 3 x 4 m

Dette er en dyrere variant, men denne kan du montere i hagen som et sted for avslapping for familie og gjester.

Laget av durabel stål vil garantere en mange års bruk. Toppen sammen med de elegante justerbare gardiner er laget av høy-kvalitet polyster som er UV og værbestandig.

Paviljonen er satt ned fra 2879 kroner til 1999 kroner!

image5

Lysthus stål bloem 3×4

Noen ganger er enkle ofte det beste. Ser du etter noe som kan beskytte familiesammenkomster, grillfester og ettermidagger i hagen fra sol og øsende regn kan dette være løsningen for deg.

Lysthuset er satt ned fra 2419 kroner til 2149 kroner.

image7

Se alle partyteltene og paviljongene her.

Pynt opp uteplassen uten å bruke en månedslønn!

Det er enkelt å pynte opp hagen og partyteltet og sette en god stemning for kvelden. Heng opp potter, vimpler, krukker og pynt med lys, puter og blomster.

Bruk gjerne papptallerkener og engangsglass for å unngå oppvask og mange timer med rydding. Alle engangs-artikler hos Lagerhaus får du nå på tilbud: ta 3 betal for 2!

Skal du gjøre hagefesten budsjettvennlig kan du be gjestene ta med egen grillmat mens du står for tilbehør og salater. Ta også en Sverige-tur og kjøp inn øl eller annen alkohol for å kunne tilby gjestene en velkomstdrink. Sjekk sommersalgene i butikker som LaRedoute, BlueBox og Royal Design. Kanskje du finner pyntegjenstader eller kjøkkenredskaper på salg.

PicMonkey Collage

Det krever ikke mye jobb eller store summer for å gjøre sommerfesten ekstra minnerik og morsom.

Former for snapsglass av is HER | Fargerike kopper HER | Fargerike telysholdere herGlassmarkører – Party People HER |

Med det enorme utvalget i butikkene og sommersalgene godt i gang – kan du invitere venner til temafester uten å blakke deg helt.

Ting som papptallerken, serveringsfat, glass og pynt finnes nesten i alle interiørbutikker så her er det kun fantasien som setter grenser.