- Kommersiell markedsføring -

Disse dingsene er rett og slett geniale.

Flere av oss sliter med mobiltelefon som ofte går tom for strøm. En nødlader er nærmest et must i disse dager, og du vet aldri hvor viktig den er før du står der uten. De gode laderne kan gjerne lade mobilen full opp til flere ganger, samt nettbrettet.

Du bør gå for en som er svært effektiv og som holder ut lenge. Testvinneren fra iiglo Powerbank gjør virkelig jobben. Nødladeren er laget for å løse én bestemt oppgave. Den kan tas med overalt og er en super redning for deg som går tom for strøm på smarttelefonen eller andre enheter. Nødladeren er dessuten kåret til «best i test» av TV2 Hjelper Deg, 26.11.2015.

Nå får du 24% på alle nødladerne fra iiglo. Du finner powerbanken her

iiglo2 iiglo1

God byggekvalitet og design

iiglo sine nødladere har på kort tid blitt meget populære og sørger for at du alltid har nok batteri på smarttelefonen eller nettbrettet. Produsenten har fjernet unødvendige dekorasjoner og ubrukelig funksjonalitet.

iiglo Powerbank er enkel å bruke og har god byggekvalitet. Den har et beskyttende skyvbart lokk som gjør den vannavvisende og støvsikker, og som fungerer som på/av knapp for enheten. Praktisk Led-indikator viser deg hvor mye strøm du har igjen. Nødladeren har flapper på begge portene som gjør det enklere å beskytte mot støv. Den kommer i enten hvit eller svart med et gummiert belegg og avrundede kanter, slik at den er meget god å holde i.

Denne powerbanken kommer i 3 størrelser med forskjellig kapasitet på li-ionbatteriet – 3000 mAh, 6600 mAh og 12000mAh.

Du kan se nærmere på nødladerne her

iiglo3

 

 

Du finner produktene fra iiglo her