- Kommersiell markedsføring -

Platekompaniet og CDON varmer opp til Black Friday med 30% rabatt på noen av de hotteste spilltitlene. Her er det noen julegavetips for både store og små. Allerede før Black Friday kan du gjøre noen skikkelig gode julegavekupp!

Her finner du hele salget

 

xboxx

Xbox One Pakketilbud

En av de beste Xbox One tilbudene vi har sett så langt. Xbox One med 500 gb, Fifa 2016 og velg mellom Fallout 4, Star Wars Battlefront eller Call of Duty. Dette er mildt sagt et HETT julegavetips!

acs_se_ps4_scn_2d

 Assassin’s Creed Syndicate – Special Edition kr 549,-

Det nyeste kapittelet i Assassin’s Creed universet. Du finner spillet til flere konsoller her.

tombraiderx1

Rise of the Tomb Raider 599,-

Om du er som oss, digget du det nye Tomb Raider universet. Her kommer oppfølgeren som får skryt for en mer voksen og erfaren Lara Croft. Du finner spillet til flere konsoller her.

 

skylanders1

Skylanders Superchargers Starter Pack 549,-

 

Du finner alt du trenger for å komme i gang med Skylanders Superchargers Starter Pack. Du finner spillet til flere konsoller her.

 

inf3_sw_starterpack_emea__ps4_packshot

Disney Infinity 3.0 – Star Wars Starter Pack 599,-

I Disney Infinity 3.0: Play without limits, kan du begi deg ut på galaktiske eventyr i Play sets eller lage dine egne verdener i Toy Box. Du har friheten til å lage dine egne spill og spille med dine favorittfigurer fra Star Wars, Marvel, Disney og Disney/Pixar. Du kan til og med laste ned og spille masse med fantastiske Toy Boxer som er laget av andre fans. Helt enkelt uendelig med underholdning. Du finner spillet til flere konsoller her.

Her finner du hele salget