- Kommersiell markedsføring -

Kabler er noe herk. Selv hvor avanserte de blir så klarer de alltid å krølle seg sammen til det som ligner mest på en av de hersens morsomme gavene man får av onkler og naboer med en oppgave som skal løses for å vise at du er smart.

Å ha kablene i klemme med tidsklemme rundt deg er ikke noe man higer etter, og løsningen er selvfølgelig trådløse hodetelefoner.

Sony har laget et par med førsteklasses hodetelefoner som også har NFC bluetooth, som betyr at du kobler den til mobilen eller andre enheter ekstremt enkelt.

Hodetelefonene har 30 timers batteritid, såkalt høyoppløselig lyd, trådløs mikrofon så du kan ta i mot telefonsamtaler om du bruker den på mobilen og er veldig komfortable.

Lyd og Bilde mente hodetelefonene hadde et fyldig lydbilde som var sjelden kost for trådløse hodetelefoner, mens Trusted Reviews elsket kontrollene på hodetelefonene og komforten de ga.

Det begge derimot brukte som et lite argument mot var at de kostet relativt mye, og utgangsprisen på 3390 kroner er jo en del.

Da er det en stor nyhet for alle som vil gi bort, eller selv eie, noen virkelig gode hodetelefoner at kun i dag er prisen satt ned til 1990 kroner! Hele 41 prosent avslag.

Super julegave til deg eller noen andre.

Her finner du hodetelefonene.