- Kommersiell markedsføring -

Når høstmørket kommer over oss betyr det mye innetid og hva er vel bedre enn å gjøre dagene best mulig med litt ekstra kos? Dagene trenger ikke være kjedelige selv om du holder deg hjemme. Alt som skal til er å utnytte de kalde høstdagene best mulig – enten om det er å sitte i sofakroken med varmepledd, fyr på peisen, en god bok eller se film med hjemmelaget chips! Her er noen dingser som gjør høstdagene bedre.

Et varmepledd

For å gjøre innetiden enda koseligere er et varmepledd akkurat det du trenger. Trekk bena godt opp i den kalde sofaen og kryp under denne med en en god bok. Snug Rug Delux har til og med pledd med ermer som gjør at du kan gjøre hva du vil uten at det glir ned. En stor lomme på magen passer perfekt til fjernkontrollen, mobilen eller andre duppeditter.

Her får du tak i den.


Dingsen for deg som vil sove godt

bb52d1ad4415d85657706700135854ba

Når mørket kommer blir det tungere for oss å våkne grytidlig om morgenen og komme oss på jobb. Med vekkerklokken Whitings Aura slipper du det. Vekkerklokken har lysfrekvenser som stimulerer kroppens melatonin – hormonet som styrer søvnen, og kan spille såkalt «hvit støy» som fungerer avslappende og som minsker i styrke under innsovningen. Under madrassen legger du den medfølgende søvnsensoren som overvåker søvnen din og vekker deg på det tidspunktet kroppen din er mest innstilt på å våkne. Når vekkerklokken da ringer tennes lampen på Withings Aura i nyanser som sørger for en myk start på dagen. Du kan selv velge om du vil våkne til lyden av din favorittspilleliste på Spotify, en nettradio-kanal eller spesialproduserte oppvåkningsprogrammer.

Les mer om Withings Aura her.


Prosjektor til din smarttelefon

Denne Do it yourself- projektoren ankommer som et par kartongbiter og en linse som du med hjelp av litt lim helt alene forvandler til en lekker analog projektor til telefonen. Bygg den selv på et blunk og del deretter feriebildene dine eller YouTube-favorittene dine. Alt du trenger å gjøre er å lime sammen delene, sette telefonen på plass og så kan forestillingen begynne.

Her får du tak i den.


Årets dings: Nintendo NES

http://dingsetips.nettavisen.no/wp-content/uploads/2016/08/2000004030315__NESCLASSICMI_EN_F.jpg

Når bladene skifter farger og kulda sniker seg inn, frister det for mange å bare holde seg hjemme og tja..spille spill?

Denne spillkonsollen vil de fleste av oss elske i hvert fall. Nintendo NES Mini har gått over all forventning. Nintendo NES Mini Classic Edition er en rekonstruert utgave av den gamle Nintendo-maskinen, som inkluderer 30 av maskinens beste titler, og alle favorittheltene våre er tilbake i originaldrakt.

Her får du tak i den.


En god bok:

9788252188806

Å lese er godt utgangspunkt når du føler for å rømme fra hverdagen. Historia om det tapte barnet av Elena Ferrante er en av høstens favoritter; en bok om to kvinner; den boklærde Elena og lidenskapelige Lila. Ferrante har blant annet blitt omtalt som ««ein av vår tids største romanforfattarar». av New York Times.

Her får du tak i den.

Se flere bøker her.


Kopp til deilig, varm drikke

De fleste har vel trasket rundt med kaffekopp i papp på vei til jobben? Det er noe med den følelsen av å holde en kaffekopp i hånda – dagen blir liksom bedre. Det er ikke helt miljøvennlig med tanke på hvor mye papp vi kaster daglig, men vi har løsningen: en Mighy Mug Solo!

Les også: Ikke reis hjemmefra uten disse tingene!


Kreativ fargeglede – Hysj, jeg fargelegger!

Fargebøker er den nye store trenden i år med flere varianter som hjelper deg med kreativiteten. Sett deg ned, hør på musikk, ta frem fargeblyantene og bare slipp kunstneren i deg. Disse skal visst også være beroligende og gi indre ro. Denne fra Fam Irvoll kommer med 100 forskjellige mønstre i Irvolls signaturverk – leken og fantasifull. Sjekk flere fargebøker her.

Husk fargeblyanter!


Deilig pysj

fvgvPysj fra Women’Secret | Pysj fra YRTRN

Ingenting er som å sitte inne med myk pysj på kalde høstdager. Pysj er ikke bare gode å sove i, men også kos å ha på seg når du sitter i sofakroken med en god film eller bok. Velg pysj i silke og ull for å få den deiligste pysjen du kan tenke deg.

Les også: Høstens dedisert deiligste kasjmir


Litt ekstra kos i hverdagen:

Tannpasta som smaker cupcake

Start dagen med god smak av cupcake med denne tannkremen!  Smaken av mint er kjedelig og oppbrukt, hva med prøve noe som smaker søtt og som samtidig holder tennene dine rene?

Les også: 10 ting du ikke ante at du trengte


Spis popcorn med stil

Å se film hjemme blir ekstra koselig med hjemmelaget popkorn. Hvorfor se film på kino når du kan få kinoopplevelsen hjemme? Med popkornmaskinen Cinema Style får du lagd sunn popkorn på 3 minutter! Denne bør få en hedersplass på kjøkkenbenken, så fin som den er.

Les også: Verdens beste isskje?


Lag hjemmelaget chips

Ha noe ekstra godt på bordet når du er opptatt med å kose deg i pysjen og pleddet. Du trenger altså ikke å løpe ned til butikken for å handle pose med chips hver gang. Med Potato Chips Maker kan du lage potetgull hjemme på kun 6 minutter!! Ingenting slår hjemmelaget.

Nytt kredittkort? Sjekk sammenligningen under: