- Kommersiell markedsføring -

Ta med 10 liter plantejord hjem, i veska…

Verden går fremover og det siste på markedet, som vi tror veldig mange kommer til å få stor glede av, er den «magiske plantejorden» til Clas Ohlson.

Plantejorden, som leveres i en liten eske som kun måler 19*19*4 cm, er nemlig kompakt og ikke blandet ut med torv slik som annen jord man kjøper på hagesenteret er.

Dette er altså bare ren jord som i seg selv ikke veier mer enn 665 gram.

Jord som vokser
Det magiske skjer ved tilsetning av vann, hvor den lille jordbriketten utvider seg til hele 10 liter fullverdig dyrkbar plantejord.

(Saken fortsetter under videoen)

Fantastisk hva? Ingen flere tunge løft for å få jorden plass i verandakassen, og ingen tilgrisede klær bare fordi du ønsket å pynte opp litt til 17. mai.

Her kan det kan være lurt å være raskt ute, for vi er sikre på at dette, innovative produktet kommer til å få bein å gå på.

Gidder du ikke dra i butikken kan du bestille jorden rett hjem i posten her. Merk at det er kvantumsrabatt ved kjøp av 3 stk eller flere.

 

Gjør som proffene
Og selv om blomstene ikke kan plantes ut ennå så kan du gjøre som kommunens egne proffgartnere – plant jorden i blomsterpotten og halve jobben er gjort.

Eller du kan tyvstarte prosessen ved å dyrke blomster inne – og plante ut når nattekulde endelig blir en saga blott. For denne gang.

Husk hull i potten så overflødig vann har en sjanse til å renne vekk – ingen blomster overlever drukning.

 

tre-trinn