- Kommersiell markedsføring -

9c777f71b07d457b8958d76a51385ea3Glem Apple Watch. Skal du ha en smart, smart og god klokke så skal du ha Pebble Time. Den kom på lager den 17.juni, men vil ikke være tilgjengelig lenge i Norge før den blir utsolgt!

Vi gir deg noen grunner til hvorfor.

Se mer om klokken her

1. Den har 7 dagers batteritid

Apple Watch holder så vidt en dag.

2. Den virker på Android OG iPhone

Ikke overraskende virker Apple Watch kun med Apple-telefoner og Apple-maskiner og Apple-ditt og datt.

3. Den viser skjermen i alle lys

Så denne klokka kan du faktisk sjekke på stranda…

4. Den er vanntett i opp til 50 meter

Apple Watch tåler så vidt det er vann

5. Den er mye rimeligere

En Pebble Time koster 2 799 kroner. Man tror Apple Watch vil koste fra 4 500kr i Norge.

I tillegg har den 3D-akselerasjonsmåler, kompass, omgivende lyssensor, mikrofon. Den synker mot smarttelefonen, varsler deg direkte på klokkens skjerm (om tekstmeldinger, samtaler, e-post med mer), og den er kompatibel med mer enn 6500 apper (omtrent det samme som Apple Watch)..

Sjekk ut klokken her

Det er kanskje en litt «tøff-i-trynet»-tittel, men denne klokka er faktisk vanvittig bra, og bransjemagasinet Forbes er enig med oss! Pebble Time kan skilte med enklere design, og er mer tilgjengelig enn Apple Watch, og den har utrolig mye bedre batteritid.

b5c5cd27fb83b95f3707681cebc717be

En Kickstarter-suksess

Mange er nok kjent med Kickstarter nå, men for dere som klør dere i hodet av navnet så er det kort fortalt et sted du kan være investor uten å investere alt for mye. Jo flere som ønske å investere i samme prosjekt som deg, jo mer penger får de som ønsker å utføre prosjektet.

Det er sånn Pebble så dagens lys, og selskapet fortsatte med å bruke Kickstarter på sine kampanjer.Pebble Time ble lansert som en idé, nok en gang på Kickstarter, noe som endte med at rett under 80 000 mennesker investerte tilsammen mer enn 20 millioner dollar i klokke-eventyret!

suksess

Kjøp Pebble Time her

Pebble 2.0

9c777f71b07d457b8958d76a51385ea3

Mange har kalt Pebble Time den offisielle oppfølgeren til de første Pebble-klokkene, og det er ikke så rart. Klokken kommer med et helt nytt operativsystem, fargeskjerm, enda bedre batteritid, og en rekke nye funksjoner.

Dersom du har sett en Pebble-klokke før så er nok fargeskjermen den største endringen du legger merke til. Der hvor andre smartklokke-produsenter som Apple, Motorola og LG velger å gå for bedre og bedre oppløsning, så velger Pebble heller å holde seg til sin e-Ink-teknologi. Dette er den samme teknologien som brukes på Amazon Kindle, og er en av grunnene til Pebble kan skilte med såpass mye bedre batteritid enn det noen andre klarer å levere.

Kjøp Pebble Time her

Nytt operativsystem

Inni klokken befinner Pebbles helt nye operativsystem seg. Operativsystemet er konstruert for å fungere mer som en tidslinje, altså at klokken retter seg mot din egen daglige tidslinje. Med knappene på klokken kan du lett finne frem til det du har gått glipp, det som skjer akkurat nå, og det som kommer til å skje senere i løpet av dagen din.

1df05b76d77e171e8607651555ee052d

 

 

I det nye operativsystemet har selskapet også begynt å fokusere mye mer på hvor langt de kan ta designmulighetene med e-Ink-skjermen. Her «drar» du deg ikke fra en meny til en annen. På en måte er det mer som om du selv forandrer utseendet på det du ser på skjermen til det du trenger at det skal være. For å virkelig forstå hva det betyr må du se operativsystemet i levende live (se video).

Utseendet på klokka kan du også endre, til det du selv synes ser kulest ut.

872e4f2a9f2645192549328187de9311

Les inn meldinger

Nytt med klokken er også den integrerte mikrofonen. Den gjør at du kan lese inn svar på meldinger du har mottatt, men om den er kompatibel med vårt eget språk enda er nok tvilsomt. Likevel kan det fort være at en ildsjel gjør det mulig, ettersom Pebble sitter med en bråte av tilhengere som lager programvare til klokken.

Batteritid og bakoverkompabilitet

Det evige spørsmålet og problemet som fortsatt eksisterer med smartklokkene er om hvor god batteritiden er. Som regel er svaret «elendig», men ikke med Pebble. Faktisk holder klokken på batteriet i én uke! Når klokken da også kommer med en egen fitness-tracker betyr det at den får mange flere bruksområder enn de klokkene som eksisterer på markedet nå. Hvis du liker å dra mye på fjellet, eller er bort fra strøm i lengre perioder, så trenger du ikke å bekymre deg over at klokka plutselig skal slukne. Det gjør at Pebble fort rykker opp som en av de beste løsningene innen wearables-markedet.

Eier du allerede en Pebble så er det også godt å vite at alle appene du bruker vil fungere også på det nye operativsystemet. 65d2a01a6f8a8bdb659997b1000c37d1

Pebble Time er den største utfordreren

Den litt naive minimalismen til Pebble Time er det som gjør at den står frem som særegen i en bransje hvor det strengt tatt ser ut som om alle bare kopierer hverandre. Pebble Time er utfordreren mot alle andre smartklokker, og det er hvordan de har laget det kundene faktisk ber om som gjør produktene til Pebble attraktive.

Pebble Time vil selges ut fort!

Kjøp Pebble Time her