- Kommersiell markedsføring -

Det er i hvert fall vi!

Litt deppa over at sommeren er på hell og hverdagen er tilbake? Her er 8 måter du kan muntre opp deg selv og familien/vennene på.

 

1. Kulere middag

 

Spis middag av noen kulere tallerkener heretter. For eksempel disse:

 

morsomme tallerkener

Du finner de her, og kan også ta en kikk på alle de forskjellige variantene.

 

 

2. En ny innredningsdetalj

 

trendy-innredning

 

 1. Puter       2. Stumtjener         3. Speil

Å fornye hjemme fører til at du ser på det med andre øyne. Ikke male hele huset, men fornye det med en morsom detalj som et speil, en fantastisk stumtjener eller noen lekre puter. Vi lover deg du kommer til å legge merke til det hver gang du kommer hjem, og smile. Ditt prosjekt – din egen lille hemmelighet.

 

3. Bærbar bordtennis

 

bordtenis

Har du hage kan du spille ute, og hvis ikke spiller du på spisebordet etter middag. Bordtennis er ikke bare morsomt og noe hele familien kan delta på – det er også kaloriforbrennende.

Og reglene er mer eller mindre selvforklarende. Her finner du bordtennis-spillet.

 

 

4. Den smart(e) klokken

 

Pebble Time

Vi mener det er på høy tid å få kontroll på livet med en smartklokken. Din venn i hverdagen som synker mot smarttelefonen, varsler deg direkte på skjermen om tekstmeldinger, samtaler, e-post m.m. og er kompatibel med mer enn 6500 apper vi garantert gi deg en vri på hverdagen som du vil like godt. Nysgjerrig på mer? Sjekk videoen her.

 

 

5. Morsomme sokker

 

6a58798d42f700018fda0c2fbecf3d3b
Ved å ikle deg disse sokkene på morgenen er vi sikker på at du kommer til å starte dagen med et smil. Og det kan jo hende selv svigermor trekker på smilebåndet når du slenger disse beina på bordet…

 

6. Solbeskyttelse

 

varmebeskytter

Det er ikke noe morsomt å sette seg inn i en kokende bil, med et varmt ratt og et glødende sete. Med en varmebeskyttelse til bilen slipper du det. Det har kanskje ikke vært så mye plagsom sol akkurat denne sommeren, men hei – denne solbeskyttelsen er så kul at du kan bruke den uansett vær, og få både venner og forbipasserende til å trekke på smilebåndet. Moro.

Sjekk ut flere varianter av solbeskyttelsen her 

 

7. Balansegøy

 

Airwheel-og-Wheelboard

Investerer du i den nye snakkisen WheelBoard så blir det straks litt morsommere å dra på jobb, ta en tur med hunden, trille barnevogn etc. Har du større barn spørs det bare om du får ha din nye venn i fred…

Her får du tak i det

En mer velkjent variant er ståhjulingen AirWheel S3, for deg som liker å ha noe å holde deg fast i.

Her finner du den

 

8. Romerske ringer

 

romerske-ringer

 

Moren min hadde en venninne som hadde slike romerske ringer hengende i taket i stuen. Hvor kult er ikke det da? Jeg lånte de hver gang vi var på besøk.

Denne kule varianten med skinnremmer og trehåndtak er for voksne også, og jeg mener de kler alle hus, enten du plasserer de på stuen, i gangen eller på soverommet. Sterk blir du også om du bruker de regelmessig. Og ja, de kan brukes til å henge andre ting i også, som håndklær på badet.