- Kommersiell markedsføring -

Den andre søndagen i november er tiden for å feire våre kjære fedre, og i år faller farsdagen på 11. november.
Dette er dagen vi gjør litt stas på våre pappaer, og dagen kan markeres på flere måter.

Pictures of father and daughter, little box and colorful tie laid on wooden floor background.

Du kan overraske ham med frokost på sengen, gi hyggelig, kort og lage hans favorittkake. Det finnes ingen fasit på hva som er riktig og galt – du skal bare vise at hvor mye han betyr for deg og resten av familien.

Vi har samlet nyttige, morsomme og annerledes gaver som kan passe til farsdagen. Se om du finner no du tror din far vil like.

Det er lurt å være tidlig ute, slik at du slipper å stresse byen rundt dagen før med null ideer og butikkene fulle av folk. Med god planlegging kan du spare både tid, penger og stress.

Til lesehesten

Gode bøker er populære hos de fleste, enten det er krim, tegneserier eller faktabøker. Hos Haugenbok finner du både nyheter og besteslegere du kan bestille hjem med rask levering.

Se mer fra Haugenbok her

LazarusPondusTilbake til Lemberg

 

Til kokken i familien

Er far i huset glad i å lage mat og elsker å imponere familien med deilige middager, bør alle familiemedlemmene gå sammen til innkjøp av denne sous vide-maskinen! Sous vide som betyr under vakuum har faktisk blitt brukt i det profesjonelle kjøkkenet siden 1970-tallet. Og det er nå på tide at hjemmekokker med ambisjoner får opp øynene for dette fantastiske hjelpemiddelet. Les mer om dette geniale kjøkkenredskapet her.

sous3

Her kjøper du sous vide-maskinen

Minikjøleskap

Et bevis på at geniale løsninger kan komme i små størrelser. Dette kjøleskapet vil en hver mann like og far i huset vil sette pris på dette. På sommeren kan kjøleskapet stå ute ved grillen, og nå om høsten og vinteren trenger han ikke å stå opp for å hente seg en boks med brus eller øl under fotballkampen.

3ac52ffeec65c505d8a6626964b8da97

Her finner du kjøleskapet i flere farger

For vær-interesserte

At vi nordmenn er opptatt er været, er  det ingen tvil om. Men det har vist seg at vi ikke alltid kan stole på værmeldingen eller værgudene. Den ene dagen skal det være sol, men blir regn, mens andre dagen med regn blir det sol. Da er det umulig å planlegge noe som helst.

For å unngå slike situasjoner har noen tenkt litt og utviklet en WiFi værstasjon!

værs

 

For den spillinteresserte

Har pappaen en spillkonsoll, så er kanskje et av årets mest populære spill en vinner? FIFA er alltid en suksess, og Red Dead Redemption 2 er et av årets kanskje mest etterlengtede spill.

Se flere tips til spill og annen moro her

FIFA 2019Red Dead Redemption 2

Lue

Hva med en varm og deilig lue nå som dagene blir kaldere? Hos Care of Carl er det godt utvalg i luer og annet tilbehør.

For flere tips: Høstens fineste tilbehør

Gant – Polo Ralph Lauren – Drake’s – Tommy Hilfiger

 

Krus med lommelerke

Hva med en kopp kaffe med «noe attåt»? Med denne koppen har du alltid med deg en liten lommelerke. Perfekt for morsomme turer til vinteren.

Krus med lommelerke

Toalettunderholdning

Er pappaen din en fyr som tidvis bruker altfor lang tid på do? Dem er det nok flere av! Disse gavene kommer neppe til å gjøre «problemet» noe mindre, men det kan hvert fall gjøre toalettbesøket litt morsommere!

Flere tips til morsomme gaver

 

Toalettrull med hjernetrimToalett-minigolf

 

Opplevelsesgave

Skal du overraske han med noe spesielt kan du invitere han på en ordentlig flott hotellfrokost i byen dere bor i.Her finner du en oversikt over de beste hotellfrokostene i Norge.

Eller hva med de 10 hotteste spisestedene i Oslo?

Buffet_Scandic3