- Kommersiell markedsføring -

Kjøkkendingser som skaper matglede

 

Liker du å tenke om deg selv som den norske Gordan Ramsey eller kjenner du kanskje noen som ønsker den tittelen? En hobbykokk eller husets utnevnte kjøkkensjef vil alltid trenge en nyttig, morsom og annerledes kjøkkendings til å hjelpe han/henne med de nyeste matkreasjonene.

For selv om kjøkkenskuffen ofte er full, frister det alltid med en ny gadget som gjør noe ingen andre verktøy klarer.

Under har vi samlet noen av de kuleste, morsomste, rare eller nyttige kjøkkendingsene en hobbykokk vil trenge.

Les også: Her er gavene du ikke åpner foran andre


Sous Vide-maskinen har vært kjøkkensjefenes store hemmelighet. Nå kan enhver hjemmekokk imponere med den møreste biffen! En Sous Vide- maskin er derfor et MUST for alle som kjøttelskere som vil imponere med det perfekte biffstykke gang etter gang.

Les mer om Sous Vide- maskinen her.

Les også: De mest populære interiørproduktene

 

Urteoppbevaring

Salt og pepper er standardingredisenser i enhver matrett, men det samme gjelder i grunn urter. Du ser ikke et eneste tv-program der kokken ikke tar i bruk en eller flere ulike urter i sin rett. Mange kan skrive seg under på at å holde urtene levende er på ingen måte en enkel oppgave. Derfor trenger du  denne utreoppbevaringen.

Klipp urtene dine fra potten, sett dem i Herb Savor, vann litt, sett dem i kjøleskapet, så kan du krydre maten din med de friskeste urter i flere uker. Og du, den funker kjempebra med asparges også.

Les mer om denne her.

Pastaelskeren

For den som elsker italiensk mat og klarer seg ikke uten deilig, fersk pasta er dette drømmegaven. Med dette settet kan du lage egen ravioli og tortellini fra bunnen. Settet inneholder flere forskjellige redskaper i varierende størrelser som gjør det mulig å skape matretter med eget fyll og smaker. Oppskrifter og instruksjoner medfølger! Du finner det her.

Du finner det her.

 

Her finner du en flust av ulike kjøkkendingser til forskjellig bruk. Hva med en yoghurtkopp eller en popcornmaskin? Klikk deg inn til nettbutikken her.

Smoothiemaskin

Hvem elsker vel ikke å drikke fersk smoothie!?

De ferdigproduserte smoothiene inneholder ofte mye sukker og andre tilsetningstoffer, mens hjemme kan du selv bestemme både frukten, grønnsakene og andre ingredienser. Du blir tross alt hva du spiser!

Ta en titt på den her.

 

Champion Nutrition blender er mye mer enn bare en tradisjonell blender. Man kan si at det er en kraftfull kjøkkenmaskin som hjelper deg til å få en sunnere livsstil. Med sin høye effekt på hele 1000 watt kan du mikse i prinsippet hva som helst. Ettersom motoren er så sterk kan du få ut flere næringsstoffer av frukt og grønnsaker enn hva som er mulig med en vanlig blender eller juicesentrifuge.

Les også: 50 raske gavetips

Bakemaskin

Elsker du smaken av nybakt brød, men kan ikke tenke deg å bruke tid på elting, heving og alt annet brødbaking innebærer? Da er du nødt om å skaffe deg denne bakemaskinen som faktisk gjør jobben for deg. Våkn opp til nybakte rundstykker hver eneste morgen!

Helautomatisk brødbakemaskin som elter, hever og steker. Timer gjør at brødet er ferdig til fastsatt tid.

Kjøkkenmaskin

Dette kjøkkenredskapet skal finnes i alle hjem og hvis du fortsatt ikke har gått til anskaffelse av en god og solid kjøkkenmaskin kan denne fra Kenwood stå oppført på din ønskeliste.

Kenwood kMix KMX750 kjøkkenmaskin er den perfekte miksen av fargerik, retrostyling og den klassiske Kenwoods pålitelighet og kapasitet. Håndterer enkelt store mengder ingredienser og tøffe deiger. 5 liter polert blandebolle i rustfritt stål og med store håndtak og 1000W motor.

 

Kullsyremaskin

Det er ikke alltid at ett glass med vann fra krana smaker supergodt. Noen ganger har vi superlyst på et stort glass kald Farris. Skaffer du deg en kullsyremaskin vil du og resten av familien kunne nyte ulike drikker med kullsyre!

Tror du ikke at du sparer noen kroner i løpet av året ved å ikke kjøpe halvflasker på butikken?

Airfryer

Hva i alle dager er det, spør du?

Denne smarte kjøkkenmaskinen hjelper deg med å frityrsteke mat med lite eller ingen olje. Maten blir allikevel sprø på utsiden og mør på innsiden. Hvor fantastisk er ikke det? Deilig frityrstekt mat med ett klikk! Den unike Philips TurboStar-teknologien genererer raskt sirkulerende varmluft til å fritere maten på kort tid med lite eller ingen olje. Philips Airfryer avgir også mindre lukt enn vanlige frityrgryter, er enkel å rengjøre samt trygg og økonomisk å bruke daglig.

Les mer om den her.