- Kommersiell markedsføring -

Da er dette løsningen. 

Lei av å bytte mellom rulle og pensel ved maling innendørs, og tette mange kriker og kroker som skal males med et jevn strøk? Eller har du profilert veggpanel som må få et nytt strøk med maling? Da er kanskje en malingssprøyte tingen for deg! Den søler lite maling, er enkel i bruk og effektiviserer malejobben betraktelig.

Bosch malingssprøyte PFS 2000

pfs-2000

Produktet vi snakker om er selvfølgelig Bosch malingssprøyte PFS 2000. Den forenkler malejobben og erstatter i tillegg samtlige maleverktøy du har hjemme.

Maskinen har en ALLPaint-teknologi som gjør at du enkelt kan sprøyte alle typer maling uten tynning. Samtidig har Bosch malingssprøyte PFS 2000 SprayControl Technology som gir en meget fin fordeling og jevn påføring. Da kan det vel ikke bli bedre?

Spesifikasjoner
Malingssprøyten, som har en 440 watts motor, gir deg muligheten til presis justering av mengde maling for optimalt resultat, gjennom en 800 milliliter beholder og sprøyteytelse på 0-200 milliliter per minutt. Påføringshastigheten av maling er målt til 1,5 m² per minutt. For at du enkelt skal kunne bevege deg rundt er malingssprøyten tilkoblet en 1,25 meter lang slange med høy fleksibilitet, hvor du også har justerbart sprøytebilde.

 

male-benk

Ennå ikke overbevist? Den har en vekt på kun 2 kg, og skulderreim medfølger selvfølgelig. Da blir det enda enklere å gjennomføre malejobben. Denne malingssprøyten er beregnet på maling av møbler, dører o.l., men dersom det er større flater du skal male, bør du kikke på malingssprøyten PFS 3000.

 

 

Bosch malingssprøyte PFS 3000

 

Den bedre versjonen enn PFS2000, er PFS 3000. Dette er den mellomstore sprøyten fra Bosch, og leveres med en praktisk bærestropp som kan fint brukes i stige på husveggen din. Sprøyten benytter HVLP (High Volume Low Pressure) som betyr at den har en vifte som blåser ut fargen og gjør derfor at det kreves mindre maskering enn andre sprøytesystemer, grunnet jevnere utblåsning. PFS3000-sprøyta er utmerket til vegg- og tremaling.

Les mer om den her, og hvorfor den er perfekt å male med!

 

Ute etter noe enda større?

Les mer om Bosch PFS5000 Malesprøyte her

 

Uansett vil malejobben være gjort i en fei, og du kan bruke mer tid på hyggeligere ting du har planlagt å gjøre denne våren. Som de selv sier på hjemmesiden- 300 brukere kan ikke ta feil- med en malingssprøyte blir det garantert morsommere og kjappere å få denne jobben gjort før sommeren er her.

Sjekk ut alle typene med malingssprøyte fra Bosch her!

Les også:

Slik unngår du fartsbøter i sommer

Dette er den nye grillen alle vil ha