- Kommersiell markedsføring -

Gjør deg klar for skolestart med disse tre produktene!

Alle vet at barn har god fantasi og mange idéer. I Kidzdesignlab ønsker de å vise at barn ikke har bare har god idéer, men kan skape virkelige produkter som er bedre og mer spennende enn det voksne designerne kan skape.

Har de klart det?

Det er i hvert fall spennende når barn designer sine egne produkter – tilpasset sin hverdag. Da tenker vi spesielt på det som nå kommer, og som mange barn gleder seg til: SKOLESTART!

Her kan du kjøpe sekk, penal og matboks i en pakke.

Her er tre produkter Kidzdesignlab har laget:

Ryggsekk designet av 11-åring

Keira (11) har designet en skolesekk, fordi hun var lei av at alle bøkene ble våte når det regnet. Samtidig ville hun ikke at sekker skulle være for barnslige.

Her kan du lese mer om sekken – og faktisk kjøpe den!


LUNCHY: Den beste matboksen?

Vi vet at flere sliter med å finne den perfekte matboksen. Det kan ofte være den typiske mamma-diskusjonen… Matboksen må i hvert fall ha plass til en yoghurt og to brødskiver. Nå har Juli på 7 år designet det hun mener er den beste matboksen, med eget snacksrom.

Sjekk den ut her – den er heller ikke dyr!


Penalet barna elsker

POWER BOX har penalet fått som navn. 11-åringen Max ønsket å endre de kjedelige penalene på markedet, og håper nå at du liker det like godt som han. Det beste er kanskje at alt følger med på kjøpet?

Her får du tak i Max sitt penal!


Her finner du alle smarte Kidzdesignlab-produkter