- Kommersiell markedsføring -

Vurdert å blåse liv i dine gamle favorittspill?

Mange av oss har en hel kasse med gamle tv-spillkassetter på loftet. Som vi ikke klarer å kvitte oss med, for det er mye moro og gode minner. Men konsollen er kanskje død?

Da er det på tide å ta grep, for det finnes en løsning for det. Din reddende engel er multikonsollen Super Retro Trio. Super Retro Trio er spillkonsollen alle som savner å spille spill fra 80- og 90-tallet bør skaffe seg, for å riste liv i all den moroa som bare ligger å støver ned på loft og i kjeller.

Og ikke minst for å videreføre det til nye generasjoner som ikke var så heldige å vokse opp med våre helter.

Supertilbud: Akkurat nå får du multikonsollen Super Retro Trio på tilbud + håndkonsoll for kun 799,- (Ord. pris 1 124,-)

 

70 000 spill bare til Super Nintendo

Med denne konsollen kan du spille alle – ALLE! – spillene du har til 8-bits Nintendo, Super Nintendo og Sega Mega Drive. Det er bare å putte riktig kassett i riktig luke, også blir det 1990 igjen.

Skulle du ha spill fra andre kontinenter som ikke ble solgt i Norge, er ikke det noe problem – da endrer du bare den såkalte regionstilhørigheten med en liten knapp. Hvorfor det er positivt? Vel, på amerikanske eBay finner du mer enn 70 000 spill – bare til Super Nintendo.

Med konsollen følger det med to håndkontroller à la SNES. Hvis du ikke syns at to er nok, kan du kjøpe ekstra SNES Classic Controller separat. Håndkontrollen fungerer med både SNES- og NES-spill.

Klikk her for å sikre deg multikonsollen Super Retro Trio til superpris nå!

PS: Tilbudet varer så langt lageret rekker!