- Kommersiell markedsføring -

Gjør julen enda koseligere med julepynten du ikke har sett maken til! Disse er fine julegaver – enten til deg selv eller en du er glad i.

 

Husk at Coolstuff har fri frakt på kjøp over 499,-, lynrask levering, 90 dagers åpent kjøp og 2 års garanti.

Se flere kule dingser hos Coolstuff.no her.

 

Tree Dazzler

Hvem har vel ikke vært borti juletrepynt som floker seg? Tree Dazzler består av en ring som du trer over toppen av treet, og åtte lysslynger som henger ned, jevnt fordelt rundt treet. Juletreet ditt blir til et glitrende lysshow på 1 – 2 – 3!

Her får du tak i den.

 

Laserprojektoren Star Shower

Glem rotete lysslynger du må stresse med å henge opp hvert år. Med laserprojektoren Star Shower kan du bare plassere den på bakken og slå den på mot husveggen. Hele huset vil stråle med glitrende røde og grønne lys.

Her får du tak i den.

 

Rudolfkostyme til bilen

Bilen er rød på nesen..bokstavelig talt! Sett enkelt fast den røde mulen og to horn på bilen, så garanterer vi at ingen vil unngå å se deg når du kommer kjørende. En morsom gave til deg selv eller til alle med bil…og litt humor.

Kjøp den her.

 

Juletretog

Er det mange av oss forbinder med barndommen, så er det leketog. Hva med å ha et hengende på juletreet?

Ekstra koselig julestemning!

Her får du tak i den.

 

Juletre med fallende snø

Lag deg ordentlig julestemning hjemme  med et juletre som har fallende snø! Treet spiller julemelodier, er pyntet med fargerike julepynt og LED-lys.

Her får du tak i den.

 

Kul nøtteknekker

Å knekke nøtter kan være en vanskelig nøtt å knekke. Hvorfor ikke gjøre jobben enklere og koseligere samtidig? Denne fargerike nøtteknekkeren i form av en robot skriker kul og jul.

Bestill den her.

 

Nisselue til pappvin

Gjør pappvinen finere og kjøkkenet koseligere med en nisselue. Kle opp pappvinen med en lue slik at den får være med og feire.

Her får du tak i den.

 

Puddersnø

Hva med en fantastisk snødekorasjon midt i stua? Hell Supersnøen i vann og se den ekspandere 100 ganger sin egen størrelse til å bli gnistrende snø. Snøen holder seg i flere uker og ser ut som ekte snø.

Her får du tak i den.

 

Se flere kule dingser hos Coolstuff.no her.