- Kommersiell markedsføring -

Julegaver som er morsomme, smarte og gjør hverdagen litt enklere – hva er vel bedre enn det? Her har vi samlet noen tips til gaver, i flere forskjellige prisklasser, som får mottakeren til å tenke «Aha, så smart!».

Powerbanks

Når du først har blitt vant til å ha med deg en powerbank, er det vanskelig å klare seg uten. Den perfekte julegaven til han eller hun som alltid klager over at mobilen er tom for strøm! GP Powerbank  er en kraftplugg av en nødlader, som lader mobilen og nettbrettet ditt uten problemer. Sjekk også ut denne nødladeren for bilen, til en som alltid er tom for strøm på farta.

 

Brodder

Nei, brodder er ikke noe bare gamle damer bruker. Brodder er helt genialt når det er glatt, og minsker sjansene for at du går på trynet. De trenger heller ikke være noen massive beist, sjekk for eksempel ut Nordic Grip Mini som er så små at du enkelt kan ta med broddene i veska eller i jakkelomma. Sjekk også ut «storebror» her, som gir enda mer trygghet. En julegave som viser at du bryr deg!

 

Kontroll på nøkler og lommebok

Det kan ikke bare være vi som roter bort nøklene og lommeboka hele tiden? Hvis du har en rotekopp av en venn eller familiemedlem, er dette den perfekte gaven. Tile fester du til nøklene, lommeboka eller noe annet du ofte mister, og vips så har du full kontroll! Den lille dingsen hjelper deg nemlig med å finne igjen tapte gjenstander via bluetooth. Dersom det er en gjenstand du vil finne igjen, er det bare å trykke på en av dine Tile-enheter på mobilen og følge lyden.

Her finner du årets smarteste julegave.

Er det barna du gjerne skulle hatt litt mer kontroll på, er denne en smart investering. GPS-trackeren viser deg hvor barna dine er, noe som kan være svært nyttig i skibakken eller andre steder med store folkemengder.

 

Skjermrengjører

Med denne skjermrengjøreren blir alle skjermene dine plettfrie. Den er laget mikrofibermateriale som er utviklet for å rense små og store skjermer – og fjerner enkelt flekker, fingeravtrykk og smuss. Perfekt som julegave til den som bruker mye mobil/pc/nettbrett. Og hvem gjør vel ikke det?

Her får du tak i den.

 

Smartklokker og treningsarmbånd

Fitbit Blaze er navnet på den første virkelige smarte klokken fra Fitbit. Denne har sinnsyk god batterikapasitet, og er meget smart på alle måter. Her kan du kikke nærmere på den. Sjekk også ut dette knallgode treningsarmbåndet, som varsler deg om meldinger, telefonsamtaler og kalenderhendelser i tillegg til å måle pulsen og tilby vibrasjonsalarmer. Et supert alternativ for deg som vil ha en «smartklokke light» til en svært god pris.

fitbit

 

Stormsikker paraply

Lei av at paraplyen din alltid bretter seg opp når det er masse vind? Med paraply fra Senz slipper du å stresse med det. Den er faktisk testet i vind opp til 100km/t! Med så ustabilt vær i Norge, kan du aldri vite når du har behov for den. Selv i november. Forresten; Senz vant en paraplytest hos TV 2 nå nylig.

Les mer om den her.

 

Trådløse ørepropper

Trådløse ørepropper med veldig god lyd er en gave som garantert gleder. Tåler regn og svette, og er perfekte på trening. Ledningen som går bak nakken gir deg perfekt kontroll på lyd, samtidig som det ser elegant ut.

 

Google Chromecast

Den perfekte kompanjongen til TV’en. Med den lille dingsen kan du se Netflix, HBO Nordic og mange andre streaming-tjenester, vise bilder, høre på Spotify og mye mer. Denne kan du bruke selv uten å ha en smart-tv! Hvis du vil ha det beste av det beste kan du gå for den enda raskere varianten.

 

Enklere oppvåkning

Du kjenner garantert noen som har problemer med å komme seg ut av senga om morgenen. Denne wakeup-lampa er i så fall en vinner under juletreet – stilren, smart og billigere enn mange andre modeller på markedet. Sjekk også ut denne populære varianten fra Phillips.