- Kommersiell markedsføring -

Tenk deg dette scenarioet. Det er en solfylt vinterdag og du skal ut og nyte godværet med en tur på fjellet. Vanlige bomulssokker holder i massevis tenker du og drar på deg skoene, luen over ørene og ser deg fornøyd. Etter kun 20 minutter begynner du å fryse på tærne og må avslutte turen tidlig. Neste gang er du lur og drar på deg to par med sokker. Feil igjen. Først blir du varm, så blir du svett som igjen fører til kalde føtter.

Varmesålene Digitsole er verdens første oppladbare smartsåler som du kan legge i skoene eller skistøvlene! Sålene skal sørge for at både du og dine føtter får akkurat den varmen dere vil ha!

ba9c565fd5adf3d4cbb7940fd2301153

 

 

Slik fungerer sålene

Varmesålene kobles til i en app på telefonen din, og du styrer varmen på hver fot. Men det ender ikke der. Sålene varmer og regulerer temperaturen i tillegg til å måle skritt, kalorier , distanse og høyde! Du får altså masse informasjon om turen du legger bak deg hver eneste gang du bruker de geniale varmesålene. Om ikke dette er årets julegave til alle som driver med vintersport, går mye tur i fjellet eller er mye utendørs, så vet ikke vi.

Gave til mor, far eller besteforeldre!

Her kan du se om sålene er på lager.

3fc2d68385f4c769ba8d8ebca8c8e1b1

Enkelt

Du kan bruke varmesålene i hverdagssko, joggesko og vinterstøvler. Uansett om det er minus ti kan du fortsatt stå ute og se på kampen til minstemann uten at du mister følelsen i tærne. Det er ingen som liker å fryse og skosålene er derfor en perfekt gave til deg selv eller andre i familien.

Les også:

De mest populære elektronikkgavene.

Dette redder deg på glattisen

Dette er smartklokken vi vil finne under treet