- Kommersiell markedsføring -

Du trenger kun ett treningsarmbånd denne sommeren, og det er JawBone UP3!

up31

Jawbone UP3 er armbåndet med det lille ekstra. Dette oppgraderte versjonen av Jawbone2. Les om denne her

Den måler naturligvis skritt, distanse og kaloriforbruk – hele dagen. Du kan også stille inn hvilken type trening du driver med, og til slutt vil det avgjøre automatisk om du spiller basket, eller er ute og løper. Det har dessuten full kontroll med når du har sittet stille for lenge, og minner deg med en liten vibrasjon om at du bør stå opp av sofaen og bevege litt på deg. En PT er helt unødvendig når du har UP3!

Denne vil motivere degup331

Det som skiller dette treningsarmbåndet fra mange andre, er den innebygde pulsmåleren, som ved hjelp av bioimpedans måler hjerteaktiviteten uten å måtte forlate håndleddet. Hjertet er et av de viktigste organene vi har, og Jawbone UP3 hjelper deg å følge med på hvordan det står til.

Ikke nok med det. UP3 måler og registrerer søvnrytmen din og fungere også som vekkeklokke!

Du finner mer informasjon om UP2 og UP3 her

Konkurrer med venner og familie

All informasjonen fra UP3 er så klart synkronisert med gratisappen UP i smarttelefonen din og der får du statistikken du trenger. Loggfør hva du spiser, drikker, angi dine mål.up3 Full kontroll, rett og slett.

Du kan også konkurrere med dine venner og familie. Litt sunn konkurranse er alltid gøy. UP3 vil hjelpe deg med å ta sunnere valg i hverdagen og motivere deg til å nå dine mål.

UP3 er i tillegg et veldig delikat og fint armbånd som ikke ser ut som et treningsarmbånd, men mer som et smykke. Den trenger aldri å forlate håndledet ditt.

Du finner det geniale treningsarmbånden på CoolStuff.no