- Kommersiell markedsføring -

James Bond er hyperaktuell igjen med den nye filmen Spectre. Den 24. filmen med agenten med lisens til å drepe hadde nettopp premiere, og igjen er agent 007 klar for å vise verden hvilke fete gadgets quartermasteren hans Q har oppfunnet denne gang.

Vi har funnet noen av de feteste gadgetsene som finnes på markedet nå, for å være både stilig og praktisk på samme tid.


 

ProTrek-klokkene samler alle nødvendige funksjoner i én og samme klokke – som digitalt kompass, høydemåler, termometer, barometer, bakgrunnsbelysning, stoppeklokke, verdenstid, vanntetthet og en rekke annet. Den perfekte gadget-klokka.

280 (2)

 

CASIO ProTrek PRW-2500

 

Selvsagt har 007 en egen duft, og beskrivelsen av denne er «følelsen av et ikon og den ultimate duft til en moderne mann». Perfekt som julegave, altså.

james_bond_james_bond_007_edt_50ml-26948206-4254626788-

James Bond, James Bond 007, EdT 50ml

 

007 er en klassisk hanskemann, og enten det er til å kjøre luksusbiler eller sloss er disse hanskene midt i blinken for Bond.

Royal RepubliQ-hansker

 

Milrab patruljesekk er en taktisk sekk laget for hardt vær og skreddersydd for operativ tjeneste. Den har stor bærekapasitet (45 liter) og enkel tilgang til utstyr.

51330

Milrab Patruljesekk

 

Makro- og vidvinkelobjektiv er til å ta bilder av henholdsvis små og store ting med. Bruker du makro, får du virkelig med nøyaktig alle detaljer når du fotograferer noe svært lite. Fisheye er det stilige perspektivet du får når du kikker ut av kikkehullet i inngangsdøren din.

PicMonkey Collageafs

Objektiv til mobiltelefonen

 

Sony er offisiell partner av James Bond, og det er naturlig at Bond selv har en krafttelefon. Xperia Z3 har det viktigste en agent trenger.

l_22473432

Sony Xperia Z3

 

Treningstøy er én ting – skikkelig treningstøy er en annen. Kompresjonstøyet fra Milrab har innebygd støtdemping som reduserer muskelvibrasjon med 33%, de reduserer faren for skader og slitasje med 42 % og fører til raskere restitusjon.

 

 

280 (6)

Compressport Tactical Raider Trøye

 

 

Et skikkelig hjemmekinoanlegg må til for å se agenten med lisens til å drepe, til det episke soundtracket til John Barry.

Kombinasjonen av TV, Blu-Ray og lydanlegg er en killer combo. Pakken med de 23 utgitte filmene finnes både på DVD og Blu-Ray, med egen plass holdt av til Spectre.

PicMonkey Collage

TV – Blu-Ray-3D-spiller – Lydanlegg – Blu Ray-boksDVD-Boks

 

Har du de eldste Bond-filmene på VHS? Fortvil ikke. Med denne geniale dingsen fra Vooni kan du gjøre båndene digitale, så du kan nyte også dem på det nye kinosystemet ditt. Maskinen fungerer for øvrig perfekt på gamle feriefilmer, bryllupsvideoer og babyfilmer.

22ac275e35f7a0dd2ab2272e8124dfb1 (1)

Vooni Video Grabber

 

 

Kanskje du er en daredevil som Bond, og da er det greit å kunne filme eventyrene så man har minnene. Dette aksjonskameraet i Black Edition har ultrahøy oppløsning, og er er vanntett ned til 40 meter. Selvsagt kommer det med Wi-Fi og Bluetooth.

l_22538882_005

Go Pro-kamera

 

Hva ville James Bond vært uten den upåklagelige dressen? Smokingen har fått hvile litt i det siste, og mørkegrå og -blå dresser med sylskarpt snitt har tatt sin plass. Kombiner med fete boots og vær klar som Bond à la 2015.

Suit

Dress: Boggi,  Slips: Boggi, Skjorte: Eton, Sko: Baxton

 

Tom Ford er ansvarlig for å levere dressene til dagens Bond-filmer, men som kjent koster disse relativt mye. Et kompromis er å gå for en rimeligere kvalitetsdress og heller kjøre Ford på nesa. Disse solbrillene kommer du til å ha både sommer og vinter.

602ac9193a947a1e9909d934aedb1c4895c302e6

Tom Ford-solbriller

 

Les også: Slik kler du deg som James Bond

 

Også hjemme er det viktig å ha full kontroll, og det diskré overvåkningskameraet fra Withings gir deg nettopp det. Du kan til og med streame feed-en på telefonen din, så du har full oversikt uansett hvor du er.

PicMonkey Collage23

Withings Home Overvåkningskamera

 

Proton Spark Nødlader er den perfekte turkameraten. Den er en unik Powerbank med LED-lykt, SOS- og strobefunksjon. Med andre ord en nødlader av et litt annet kaliber.

PicMonkey Collage

Proton Spark Nødlader

 

Denne dronen filmer i full HD, og er perfekt for en spion. Den har sju forskjellige sensorer, bildestabilisator, 180-graders kamera, GPS-programmering og doble prosessorer. Den er en drøm å fly, og du kan streame videoen live til devicen din..

c7e8391af65c621e69cfec78281e0ae0

Parrot BeBop Drone

 

Gjør natt til dag med denne kraftige nattkikkerten som har en synsdistanse på hele 213 meter! Da snakker vi militær presisjon om du for eksempel skal på jakt utover.

449

Nightwatch Nattkikkert

 

En enklere versjon som også er behagelig å bruke er denne modellen fra Nikon. Den er praktisk for fjellturer og utflukter, og gir en forstørrelse på 10x

l_00034147

Nikon Kikkert Sportstar

 

MUT EOD er Leatherman’s nyeste modell, konstruert for å passe det militære og praktiske behovet. I tillegg til Leatherman’s standardfunksjoner er MUT designet med tanke på vedlikehold av et M16/AR15 type våpen.

508 (2)

Leatherman

 

Du kan selvsagt aldri gå tom for minne, og en micro-USB med hele 16 GB plass er et must. Den koster i tillegg under 60 kr!

l_19099961

Micro-USB

 

Meld deg på vårt store Black Friday-event:

Facebook-event her

Les også:

Dette gir henne stilen til en ekte Bond-girl