- Kommersiell markedsføring -

Iglo er noe man forbinder med vinteren, men her har noen tenkt og virkelig laget noe smart man kan bruke resten av året.

Garden Igloo tar inn lyset fra utsiden, men beskytter deg samtidig fra vær og vind. Og skulle du ha behov for solskjerming så kan du kjøpe med en skyggeduk for å lage din egen lille oase på virkelig varme dager.

Les også: Nå skaffer vi oss den opplåsbare sofaen

Konstruksjon gir deg praktisk talt et ekstra rom på 10 kvadratmeter hvor du kan slippe unna hverdagen og været. I høyden måler Garden Igloo 2,2 meter, og den har en diameter på 3,6 meter.

 

d83e0edb649dc6b71fc21c2a830df497

Sjekk ut Garden Igloo her

 

Enkel å sette sammen

Skulle du satt opp et tilbygg, måtte du ha søkt om byggeløyve, støpt fundament, og begynt å snekre. Ikke med Garden Igloo. Du trenger ingen verktøy for å sette den sammen, og hovedpakken kommer med både skjelett og gjennomsiktig duk. Selve jobben med å få satt det opp er som på et gjennomsnittlig IKEA-skap: ca. 1 time.

Dersom du ønsker muligheten for solskjerming også, selges det en solskjermingsduk separat. Solskjermingsduken dekker 3/4 av igloen, og gjør det slik at du får igjen en åpning for å slippe inn litt luft (se bildet øverst i saken).

 

d167dec8d4e342a2d0db710848a9666eIgloen kan settes på en rekke forskjellige underlag, og plasseres der du tror du får best bruk for den – enten det er for å spise middag, sove, eller slappe av med en god bok.

Les også: Stor guide til hagestuer

Slik innreder du igloen

Her finnes det mange muligheter, men selv foretrekker vi tankegangen om å lage et «innerom» ute. Med det mener vi å innrede med planter, gode stoler, og god belysning for å gjøre det slik at en også vil bruke det nye rommet på kveldstid.

Belysningen må gi godt med lys, samtidig som den ikke kan avgi for mye varme. Derfor anbefaler vi LED-lyspærer som i tillegg til å avgi lite varme også bruker veldig lite strøm. For eksempel kan du kjøpe en taklampe og sette den fast i toppen av igloen. Denne lampen er fin.

Videre må du også ha en stol, og gjerne da også en som gjør at du kan slappe av skikkelig, som for eksempel denne.

Ved siden av stolen må det jo også et bord, og dette klappbordet er både enkelt å sette opp og ta ned igjen. Stilig er det også.

Les også: Dette er den nye drivhustrenden

Sjekk ut Garden Igloo her