- Kommersiell markedsføring -

I dag feirer alle Starwars fans verden over.

4. mai er utpekt til å være StarWars-dagen – dagen alle StarWars-fans verden over feirer StarWars, filmene, bøkene, kulturen og selvfølgelig George Lucas- mannen bak det hele.

Hvorfor? Det har å gjøre med ordspillet i uttrykket «May the force be with you» – «May the Fourth be with you» å gjøre.

En markeringsdag altså- det gir oss en god grunn til å skaffe oss et par nye StarWars-effekter. Derfor har vi gått igjennom utvalget av StarWarsprodukter du finner på nettet, og her er det mye gull.

Kanskje du som oss blir fristet til å sette litt ekstra «Starwars» på dagen.

 

Her finner du alle filmene i en blu-rayboks

 

Mat og drikke

 

Spis-og-drikk-starwars

Hva med noen Star Wars spisepinner? Eller noen salg-og pepperbørser fra den lyse og mørke siden? Star Wars salt- og pepperbørser er svaret. Du kan også vurdere å lage isbiter og sjokolade med disse kule Star Wars-formene. Hvis du vil ha drikkeglass med plass til mellommåltid så er Snackeez JR Star Wars tingen.

Denne R2 D2 eggeklokke vil jo ta seg fantastisk bra ut på kjøkkenbenken, sånn i tillegg til å være nyttig når man skal koke egg da. Så kan du servere morgenkaffen i disse stablede StarWars koppene. Og knivene dine oppbevares selvfølgelig best i en Star Wars-knivblokk.

Skal du ta deg en øl så bør du gjøre det fra et R2-D2-ølglass. På fest kan du bruke lyssabel for å åpne drikket. Og når drikket er åpnet kan du be folk sette fra seg flaskene på disse drikkebrikkene. En virkelig kvalitets-drikkeflaske kan du også få deg.

 

Star Wars-spisepinner

Star Wars salt-og pepperbørser

Star Wars-silikonformer

Snackeez JR Star Wars

R2 D2-eggeklokke

StarWars krus (3 stablede krus)

R2-D2 ølglass

Star Wars X-Wing knivblokk

Lyssabel åpner

Star Wars coasters

Star Wars drikkeflaske

 

Dingser

 

dingser-starwars

 

Skal du spare til noe fint kan det neppe være noe bedre enn å legge penger på Darth Vader. Eventuelt drikke fra disse virkelig kule Star Wars-koppene. Er du av typen som sliter med å stå opp om morgenen kan en av disse Star Wars Lego-vekkerklokkene være greia. Apropos kule Star Wars-ting så er det veldig lite som slår BB-8-droiden.

Eller hva med den lekre Stormtrooper-lampen som gir deg Star Wars følelsen på soverommet! Eventuelt den utrolig kule Star Wars Darth Wader 3D lampen

Metal Earth har for øvrig noen utrolig kule modeller av Star Wars, slik som deres Tie Fighter. Eller hva med Darth Vader-hodetelefoner?

Vi er også forelsket i Star Wars-klokkene fra Nixon. Og selvfølgelig vil vi ha et Stormtrooper-deksel til telefonen! Samt kanskje denne klokken på veggen da.

Darth Vader sparebøsse

Stablende Star Wars-kopper

BB-8 droid

Star Wars Stormtrooper lampe

Star Wars Darth Wader 3D lampe

Star Wars Tie Fighter 

Darth Vader-hodetelefoner

Star Wars-klokker

Stormtrooper-deksel (Iphone 6/6+)

Star Wars Dark Side Veggklokke

 

 

Klær

 

starwars-klær

 

Galaksens tøffeste morgenkåpe er Darth Vader morgenkåpe som lar deg føle den mørke siden hver morgen. Er du mer på Jedi-siden kan du velge denne morgenkåpen. Begge deler har også tøfler for de store tøffelheltene. For barn kan man ha en Yoda-morgenkåpe. Eventuelt med en Kylo Ren maske til?

Ok, vi vet ikke om det gjelder som klær – men denne Darth Vader-skuldervesken er ikke langt unna i hvert fall. Eventuelt kan du sjekke ut den fine Star Wars Droids-vesken. Sjekk også Star Wars-capsen med klassisk logo. Crocs for barn med Star Wars-motiv er heller ikke å forakte.

En stilig poncho er også en praktisk ting å ha, ved overraskende skybrudd i sommer. Du finner flere Star Wars-klær her.

 

Darth Vader morgenkåpe

Darth Vader tøfler

Jedi morgenkåpe

Jedi tøfler

Yoda morgenkåpe til barn

Darth Vader maske til barn

Darth Vader skulderveske

Star Wars Droids veske

Star Wars Logo Caps 

Star Wars Crocs

Star Wars pocho

 

 

Diverse

 

Diverse-samlebilde

 

Star Wars bokstøtter ønsker vi oss for å vise alle at vi mener alvor. Og en Star Wars überkul trådløs høyttaler! Kanskje også en R2-D2 støvsuger til skrivebordet eller kontorpulten. Og Stæsj til bilen vil vi selvfølgelig ha – her blir det vanskelig å velge. Har du lite penger på konto kan du jo gå for en Star Wars-nøkkelring.

Men har du litt mer på konto vil vi anbefale deg å reise på ferie med denne dødskule Star Wars- kofferten.

Bygging av Star Wars lego kan bli din nye favorittsyssel på søndager. Så bygger du opp en flott samling etter hvert også. Apropos moro så bør du, hvis du har mulighet, kjøpe Disney Infinity 3.0. Rent lekmessig kan vi også anbefale Chewbacca-nerfen. Og Star Wars Battlefront.

Og hvis du ikke har det så bør du også teste ut brettspillet Star Wars Imperial Assault. Evt. noe å ønske seg til jul.

 

Star Wars bokstøtter

Trådløs høyttaler

Star Wars trådløs høyttaler

Støvsuger til pult

Star Wars – stæsj til bilen

Star Wars-nøkkelring

Star Wars lego

Disney Infinity 3.0

Chewbacca Nerf

Star Wars Battlefront

Star Wars Imperial Assault

American Tourister Star Wars-koffert 

 

 

Litteratur

 

Starwars-bøker

 

Man har faktisk samlet alle de gamle Star Wars-tegneseriene i en stor norsk samling, den gir mange timer med underholdning. Skal du virkelig vite alt kan du sjekke ut Star Wars-leksikonet. For den innvidde kan man sjekke ut Sith-boken.

En av de fineste bøkene vi har sett om Star Wars er Ultimate Star Wars:. En kul bok for små og store er Star Wars Doodle Book. Du finner flere Star Wars-bøker her.

Star Wars-tegneserier

Star Wars-leksikon

Book of the Sith

Ultimate Star Wars

Star Wars Doodle Book

 

Les også: Slik får du Star Wars-stil