- Kommersiell markedsføring -

Nå kan du få «sykkelbjelle» med personlig preg.

Lei av den gamle ringeklokka på sykkelen som bare sier plingpling eller ringring? Og som folk ikke er helt sikre på om kommer fra en dørklokke eller en telefon.

Excuse me eller move bitch

Da bør du vurdere en av de nye ringeklokke-hornene som har kommet på markedet, med lyder som blant annet et utrykningskjøretøy i en tegnefilm (bee doo), høflighetsfrasen «excuse me, comming through» og en tøffere variant i form av beskjeden «move bitch, get out of the way».

De nye sykkelhornene som Coolstuff nå har begynt å selge, tilbys nemlig med et utvalg forskjellig lyder, litt mer personifiserte enn den velkjente gamle ringeklokken.

Hør på de forskjellige, morsomme ringetonene her!

Bedre oppmerksomhet

Og kanskje er det ikke så dumt med en ny lyd på sykkelen, for med en høyere «bee doo» får du kanskje raskere folks oppmerksomhet og klar bane, eller med en høflig «excuse me…» så kan du risikere at folk både flytter seg og byr på et smil samtidig.

Kanskje får du også ungdommen i huset til å bruke ringeklokken litt flittigere, med en heftigere «Move bitch», eller en «Bee Doo».

«Bee doo», excuse me og move bitch er bare noen morsomme ringetonene du nå kan velge å signalisere med, når du ønsker å komme deg forbi noen på fortauet eller i veibanen.

RedCharge, Dixie, Meep Meep, og Good Bad Ugly er andre ringetoner eller ringeklokker du kan velge iblant – hver med sin egen farge. Dog skal du nok være litt forsiktig med å bruke «det sorte hornet» i tide og utide, om du ikke er ute etter bråk.

Så hvilken ringetone eller «horntone» skal du la representere deg fremover, når du er på farta og havner bak en gjeng med «sauer»?

Hør på de forskjellige, morsomme ringetonene her!

 

Glad i humor?
Sjekk ut den kule, nye blomsterpotten på gadgetmekkaet Coolstuff her!

Les også:

8 gode DAB-radioer vi går for nå

Denne oppladbare pumpen bør du alltid ha i bilen din!