- Kommersiell markedsføring -

Det er ingen hemmelighet at nordmenn er glad i vafler. De søte hjertene er en del av den norske kulturen og vafler med syltetøy eller brunost er så norskt som det kan bli.

Vafler serveres på alt fra matbutikker, kiosker, idrettsarrangementer, dugnader og store feiringer som 17 mai og bursdager.

Er du klar til å gi vaffel i ny form?

Vaffel, kaffe og kos

Vaffel er synonymt med kos og det er dermed ikke overraskende at de fleste av oss spiser cirka én vaffel i uken. Mange arbeidsplasser serverer gjerne vafler på fredager og dermed blir vaffelen en del av helgekosen.

Enten du kjøper ferdigrøre eller bruker din egen oppskrift ( kanskje du til og med er så heldig at du ha en gammel familieoppskrift), er det lite som smaker så godt som nystekte, varme vafler. De herlige små hjertene som er litt sprø utenpå og fløyesesmyke inni. #vannimunnen

Er du en vaffelentusiast bør du absolutt lese videre.

Dette vaffeljernet tryller nemlig frem familie og venners mest likte dessert!

 

0e2c3315b045fa3fde3cc585b4e67d99

Genialt og enkelt

Vaffelskåljernet er akkurat like genialt som det høres ut: Ha i røre opp til merket, lukk jernet, og stek i noen minutter.Resultatet er kjempegod, skålformet vaffel som er klar til å fylles med det tilbehøret du liker best! Og det praktisk her er at du spiser opp skålen maten serveres i, som betyr mindre oppvask!

Her kan du se mer på vaffeljernet

17 mai perfeksjon

iStock_000059822854_Small

 

Tenk deg hvor praktisk denne er på 17 mai?

Du kan imponere gjestene med nydelige vaffelskåler fylt med deilige norske jordbær og krem. Det finnes vel ingenting bedre?

For ikke å nevne hvor stressfrie dessert-tilberedelsene blir.

Nye mat-trender

Det finnes mange vaffelvarianter og nye mattrender som gir oss utallig mye inspirasjon til spennende oppskrifter. Bytt ut sukkeret i røren med salt og du kan lage de mest fantastiske salte variantene. Prøv diverse salte pålegg og finn din favoritt. Crepes fylt med kylling, feta, spinat og annet godt har lenge eksistert i resten av Europa, så hvorfor ikke prøve å gi vaffelen en 2016-oppdatering. Her kan du kjøpe vaffeljernet.

Nå som mange er opptatt av kosthold og ernæring, er det uproblematisk å lage fullkornsvafler. Lag havregrynsvaffel-skåler fylt med vaniljekesam og bær hvis du er opptatt av å holde vekten eller har lyst å holde deg unna de mest usunne variantene som brunost eller smør og sukker. Bytt ut vaffelrøre med med røre av maismel og lag egne tacoskåler! Dette jernet gir deg mange muligheter.

Fyll skåler med forskjellige toppinger, frukt, bær og din familiens favoritter og prøv ulike kombinasjoner. Hva med en amerikansk vri? Fyll vaffelskålen med litt bacon og topp med deilig, gylden sirup.

iStock_000023619699_Small

Les mer om vaffelskåljernet