- Kommersiell markedsføring -

– Dette er must for hunden din! sier hundeeier.

iFetch er hundeleken som virkelig gjør susen, og er den perfekten ball-leken for din hund.

Med litt kjærlighet, trening og godbiter, vil også hunden lære seg å legge ballen i iFetch-maskinen. Vipps, så har hunden fått en helt ny lekekamerat, som kaster ut yndlingsballene tre, seks eller ni meter.

Hundeeiere som allerede har skaffet seg en iFetch er svært fornøyd med kjøpet:

Dette er must for hunden din! Genial sak som får dyret ditt til å ha det moro 🙂 Denne saken gjør det mer spennede, selve lyden til maskinen lager reagerer hunden min på, den lager en slags spenning for hunden før ballen kommer ut av maskinen. Veldig moro å se på hunden vente spent før ballen fyker av gårde! Eneste minus med denne maskinen er ballen er veldig liten og fort gjort at den blir ødelagt eller blir borte. Skal man ha denne så kjøp med ekstra baller! Denner kommer med 3 stk, så kjøp fler! Min hund og jeg er 100% fornøyd med denne maskinen! Løp kjøp


Utrolig morsom leke som er blitt en stor favoritt. Hunden blir helt i ekstase når denne kommer frem, og han går aldri lei. Om din hund liker og kaste ball, kommer den til å elske denne oppfinnelsen! Anbefales på det sterkeste. 


Kjempe artig leke, funker kjempe bra og hundene digget den!! Lett å bruke siden man kan bruke batterier hvis man vil ha den med ut eller andre steder det ikke er strøm. Veldig fornøyd!


Ifetch er en morsom leke for både hund og eier. Trur man likevel må innstille seg på at det vil ta litt tid og tålmodighet å lære hunden å slippe ballen i maskinen, men sånn er det jo med all trening. Hunden min elsker ifetch! Anbefaler absolutt denne leken til andre med hund.

Alle er fan av denne hundeleken, og det er alltid moro med litt hjernetrim for våre kjære firbeinte venner.

Her får du tak i iFetch til liten hund

Her får du tak i iFetch til stor hund