- Kommersiell markedsføring -

Vi har spurt noen av Norges mest engasjerte spillbloggere om hvilke spill de ser mest frem til denne høsten.

FIFA 17 lanseres 29/9!

Pål Nisja-Wilhelmsen (34) gleder seg til en rekke spill som lanseres, men han mener det i hovedsak er to spill som er verdt å nevne.

«Telltales Batman ser ut som en ordentlig god Batman-story, og det savner vi etter at Christian Bale ikke lenger svinger seg i Gothamvalsen». Med Liverpool som religion er spill som FIFA 17  naturlig nok en av høydepunktene. «FIFA 17s rollespillmodus ser ut som om det endelig skal gjøre FIFA interessant igjen, og med at de bruker Frostbyte-greiene tror vi nok grafikken vil rocke smurfeøl.»

Dersom du vil ha FIFA17 liggende i postkassa neste torsdag bør du forhåndsbestille FIFA 17 Deluxe Edition fra CDON.

Dersom du forhåndsbestiller FIFA17 hos CDON får du med en gratis uke med Viaplay Total.

fifa_17_deluxe_edition

FIFA 17 DELUXE Edition inkluderer: 

•    Fullversjonen av FIFA 17
•    20 FIFA Ultimate Team Jumbo Premium Gold Packs*
o    *Du får 1 per uke i 20 uker.
•    Team of the Week FUT-lånespillere i 3 uker*
o    *Opptil 1 per uke i 20 uker.
•    FUT-lånespiller i 8 kamper*
o    *Motta Hazard, Martial, Reus eller Rodriguez
•    Special Edition FUT-sett

 

160907-fifa17-s-990x250-tj-no2

MAFIA III Lanseres: 7. Oktober

 

mafia3_officetakedown_01

Kanskje høstens mest spennende utgivelse. Dette AAA-spillet er det tredje i Mafia-rekken og har vært på spillinteressenter tunger siden de første bildene ble tilgjengelige. Allerede før lansering har utgiver 2K Games annonsert tre utvidelser.

Forhåndsbestill Mafia III her.

 

The Last Guardian

 

 the-last-guardian-screen-06-ps4-eu-16jun15

 

Stine Wiik (26) er hodet bak bloggen Stinewiik.blogg.no. Hun gleder seg mest til The Last Guardian til Playstation 4 som slippes den 25. oktober.

«Hvorfor gleder jeg meg sånn til ‘The Last Guardian’ slippes i oktober? Spørsmålet er vel heller – hvordan i alle dager kan jeg la være? Absolutt alt tyder på at denne etterlengtede tittelen kommer til å bli nok en fantastisk kombinasjon av vakkert design og gripende historie, og etter å ha sett noen minutter av gameplayet og blitt introdusert for karakterene, er jeg fullstendig solgt. Jeg kan nesten ikke vente med å observere vennskapet og tilliten mellom den lille gutten og dette mystiske vesenet utfolde seg på TV-skjermen! For meg er det ingen tvil – hvis man først skal vente på en tittel i 11 år, så er det denne.»

 

Gears of War 4

Gears-4-Details_03-08-16

Sebastian (21) er en ivrig XBOX One-spiller som har brukt tusenvis av timer på Gears of War serien.

«Jeg har spilt betaen, så jeg vet at det er relativt likt de tidligere spillene, men jeg gleder meg til at spillserien får nytt liv. Det jeg tolket ut i fra betaen er at det er noen nye animasjoner, noen nye våpen og like godt som de tidligere spillene. Det morsomme med Gears of Wars er at fansen har laget sin egen meta som er veldig ulik produsentenes intensjon og er på denne måten helt unikt.»

 

 

Monster Hunter Generations

 

new_nintendo_3ds_xl_monster_hunter_generations_edition-37684698-frntl

26 år gamle Anders Lønning blogger om spill på Andylonn.blogg.no og selv om han har et nesten fanatisk forhold til Witcher-serien, er spillet han gleder seg mest til Monster Hunter Generations til Nintendo 3DS.

«Å si at jeg ser frem til Monster Hunter Generation (eller Monster Hunter X som det heter i Japan) er en liten underdrivelse. Kollektivt har denne serien absorbert hundretalls av timer fra min fritid hvor jeg sammen med venner, kolleger og likesinnede fra internett har jaktet på monstre i alle slags former og farger. Generations lover å bringe sammen elementer fra hele serien som en slags hyllest til dens 12 år lange historie, men søker også til å bringe serien videre med et nyoppusset kampsystem som bringer spesial angrep og forskjellige kampstiler til serien for første gang.»

Spesialutgave: Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition

 

 

 

Final Fantasy XV (PS4/XBOX)

image

Anders (25) driver spillbloggen glorfindel.blogg.no og er veldig spent på Final Fantasy XV til Playstation 4.

«Final Fantasy er en serie som har vært i god jord hos meg gjennom flere år. Men med de tidløse klassikerne VII og IX fremdeles tronende på favorittoppen, begynner det å bli en stund siden serien virkelig var i sitt ess.  Kanskje kan det femtende spillet i hovedserien, være det som bringer serien tilbake på «rett spor». Det vi har sett av XV til nå, viser et spill som i stor grad ser ut til å følge open-world tendensene, som har dukket opp særlig i senere år.

Med et mer actionpreget kampsystem og musikk komponert av legendariske Yoko Shimomura, ligger alt til rette for en solid spillopplevelse.  Håpet er bare at Square Enix attpåtil klarer å finne tilbake til den gode, gamle oppskriften med velskrevne historier og minneverdige karakter.
Da vil FFXV garantert score høyt.»

Selv om Anders er en Playstation-fyr, finner du også spillet til XBOX ONE.

god_eater_2_rage_burst-37658400-frntl

God Eater 2 Rage Burst og God Eater Resurrection

 

Fredrik Løvlien(35) driver spillbloggen GardenGamer.blogg.no og ser mest frem til God Eater Resurrection og God Eater 2 Rage Burst

«God Eater er en spillserie som har opparbeidet seg en kjerne av dedikerte spillere i Japan. Det er et spill i Monster Hunter-sjangeren hvor man slåss i sanntid mot svære monstre. God Eater har et større fokus på historiefortelling enn storebroren til Capcom, og slåssingen virker er enda mer actionfylt. Jeg er spent på hvor bra det er, og ser fram til å sette meg ned med God Eater på PS4 i august. Man får begge spillene når man kjøper God Eater 2, så man kommer uansett til å få mye for pengene.»

 

 

Overwatch-feberen fortsetter

 

dva-screenshot-001

Thea (26) innrømmer at hun ikke evner å se noen fremtid utover det nye Blizzardspillet Overwatch som i disse dager stort sett er det eneste hun tar seg tid til.

«De neste månedene er helt essensielle for Overwatchs fremtid, og en gylden mulighet for en relativt ny e-sportnerd som meg. Jeg var alt for sent ute til å bli ordentlig god i League of Legends eller Counter-Strike, og nå er det et helt nytt spill ute som virker veldig lovende som konkurransetittel. Jeg vil få med meg alle patcher og alle planer på nasjonalt og internasjonalt nivå rundt spillet, i tillegg til at spillet selvsagt er utrolig morsomt. «Heltene» er så ulike at følelsen av spillet kan være helt ulik fra en match til en annen. Om det er èn annen ting jeg har lyst på denne høsten, så må det være den sinnsyke Collectors Edition av Mafia III. Ryktene sier den inneholder flere vinylplater – sykt kult å levere god gammeldags vinyl til dagens ungdom»
Thea spiller helst på PC, men Overwatch får du også til Playstation 4 eller Xbox One. Er du skikkelig samler så er kanskje denne fete Overwatch Collectors Edition noe for deg.

81cB9Ey9XiL._SL1500_