- Kommersiell markedsføring -

Dette er høyttalerne som er spesielt anbefalt i tester, og som mange nordmenn ønsker seg. Her får du tak i Geneva-favorittene.

Geneva har blitt en tydelig aktør innen HiFi-anlegg i Norge. De er en av de beste i verden innenfor høyttalere til hjemmet. Med deres helt unike design og meget solide lydkvalitet, er Geneva i en helt egen klasse. Du må bare oppleve det for å forstå hva vi mener. Flere av høyttalerne fra Geneva er også BEST I TEST i flere magasintester som er gjort de siste årene.

PS! Husk at du får 15 % bonus på kjøp av Geneva – derfor blir Geneva-høyttaleren billigere her.

Sjekk alle Geneva-høyttalerne her


Geneva Touring S DAB+

En perfekt julegave til en som trenger DAB+ radio. Ble også SPESIELT ANBEFALT av magasinet Lyd & Bilde i desember 2016, samt best i test av DinSide. Den portable DAB-radioen leverer kvalitetslyd, og er i tillegg oppladbar. Perfekt for enhver som trenger en BRA DAB-radio.

Sjekk prisen på Geneva Touring S DAB+ her

Geneva Acustica Lounge

Helt rå lyd for størrelsen, og perfekt for avspilling fra mobilen. I lekker sort skinn, er denne også en fryd for interiøret hjemme, på hytta, gutterommet – you name it. Du får tak i den i flere farger – bare se her.

Sjekk prisen på Geneva Acustica Lounge her!

Geneva Touring M

Opptil 30 timer avspilling per lading, og som Geneva er kjent for, særdeles god lydkvalitet fra en kraftig klasse D-forsterker. Denne kan også kobles til via Bluetooth. Ble også SPESIELT ANBEFALT av Lyd & Bilde i august 2017.

Sjekk prisen på Geneva Touring M her!

Geneva Touring L

Best av de dyre, melder DinSide i september 2017. Samtidig ble den spesielt anbefalt av Lyd & Bilde. Genevar Touring L er derfor en av de aller beste DAB-radioene på markedet, om du er villig til å betale for det.

Sjekk prisen på Geneva Touring L!

Geneva Classic S DAB+

Dette er slik vi kjenner Geneva. De firkantede boksene med SÆRDELES god lyd, og LEKKERT design. Det er bare å ta av seg hatten for denne aktøren. Selv om prisen er noe høyere enn konkurrerende produkter, er lyden og kvaliteten enestående.

Classic S ble kåret til best i test av Lyd & Bilde i august 2017, samt kåret til ÅRETS BESTE av det samme magasinet.

Geneva-høyttaleren PASSER INN i hjemmet interiør. Du får den i valnøtt, svart, hvit eller rød.

Sjekk prisen på den populære Geneva Classic S her!

Geneva Classic M DAB+

M-modellen er noe større enn S, men av samme kvalitet og design. Det vil si: Dobbel diskant og basselement i forhold til Geneva Classic S.

Gira på god lyd i hjemmet – da bør du sjekke prisen på Geneva Classic M her!

Geneva Classic L DAB+

Dette er Genevaen som passer perfekt i stua hjemme. Med eksklusiv look blir dette et lekkert møbel med fantastisk lyd. Geneva Classic L har kraftig klasse A/B-forsterker med DSP på 180 watt. Denne kan også enkelt kobles til mobil via Bluetooth. Du får den også i flere farger her.

Sjekk prisen på Geneva Classic L DAB+ her!

Geneva Classic XL DAB+

Dette er Genevas råtass, kort fortalt. Lyden bærer gjennom rommet, og bassen føles veldig dyp. Denne Geneva-boksen leverer hjemmekino-kvalitet på et helt eget nivå. Det spennende er at du KUN trenger denne høyttaleren i rommet. Du kan se hvorfor her (spesifikasjoner).

Sjekk prisen på Geneva Classic XL her!

Sjekk alle Geneva-høyttalerne her