- Kommersiell markedsføring -

Hvis du virkelig vil slå på stortromma, er en mobil under treet garantert en suksess. Men hvilken skal du velge?

Mange mente at den beste mobiltelefonen som på markedet i 2016 var Samsung Galaxy Note 7, men det var om man ikke tok med i beregningen at telefonene brant opp. Noe som kan sies å gjøre telefonen til et godt stykke unna den beste på markedet. Under er de modellene vi mener er de beste du kan kjøpe på markedet nå, rangert under etter pris og ytelse. De tre toppmodellene ligger øverst, med to medium modeller og en rimelig til slutt.

Apple iPhone 7 Plus

mobil1

 

Super toppmodell med høy pris og høy kvalitet. Modellen med 256 GB koster 10 989 kroner. Her kan du kikke nærmere på den.

Samsung Galaxy Edge S7

mobil2

 

Svært god og vannavstøtende telefon med fin sideskjerm. Modellen med 32 GB koster 7 799 kroner. Sjekk den ut her.

Huawei P9 Plus

mobil3

 

Toppmodell som holder seg veldig bra opp mot Samsung og Apple til rimeligere pris – 6 585 kroner. Her kan du se nærmere på den.

Sony Xperia X Performance – Telefon i mellomklassen til god pris med gode funksjoner – 5 290 kroner. Her kan du kikke nærmere på den.

Huawei Honor 8 – Mobil i mellomprisklassen med godt design og gode funksjoner for prisen på 4 499 kroner. Sjekk den ut her.

Huawei P9 Lite – Rimelig telefon med gode funksjoner for prisen. Ser bra ut og fungerer også godt for 2 690 kroner. Ta en nærmere titt her.