- Kommersiell markedsføring -

Våren er over oss, i hvert fall rent handlemessig i butikkene. Vi har tatt en kikk på salgene for å kikke på hvor du kan gjøre noen gode kupp i butikker som trenger å rydde litt ekstra i lagrene.

Hotell

Sjekk vårsalget til hotels.com som selger unna hotellrommene de har litt for mange av. Det betyr ikke at det er dårlige hotellrom, snarere tvert i mot. Sjekk kuppene du kan gjøre her. 

Expedia på sin side har tilbud til både Barcelona og New York. De prisene finner du her. 

Det er 20 prosent på miniferie i «Karibien» i Danmark over hos Scandic. Du kan se prisene her. 

First Hotels slår på stortrommen med opp til 40 prosent på hotell i sommer. Disse rommene går fort, så sjekk prisene her nå!

Apollo gir deg ekstra gode priser i august og september nå. Du finner mulighetene her.

Choicehotellene gir deg 20 prosent rabatt på sine aller nyeste hotell. Sjekk her.

Holiday Autos har salg på leiebil, og er du rask (før 29.april) kan du spare mange, mange penger på å booke leiebilen nå. Sjekk salget og prisene her.

PS! Husk at du alltid kan finne gode priser hos airb’nb

Salg på Elektronikk, interiør og dingser

salg2Det er aldri salg på NetonNet, men de har også de laveste prisene du finner stort sett. Så verdt å sjekke uansett. Her er nettbutikken.  Salg er det derimot hos Dustin med sitt weekendrush, superpriser som kun gjelder denne helgen. Mange gode tilbud, blant annet på treningsarmbånd, nettbrett og tv. Sjekk deres priser her.

Kinaselgeren Miniinthebox har satt ned prisen på sine bestselgere med opptil 35 prosent rabatt. I utgangspunktet er prisene utrolig lave, men nå er de enda lavere. Helt ærlig: Du vil ikke tro hvor billig det er, spesielt ikke nummer 6…

Over hos ClasOhlson har de satt ned prisen på sin testvinnende elsykkel med 1 000kr. Sjekk den her. Du bør handle fort hvis du skal ha tak i dette rimelige el-alternativet!

Room21 har 10 prosent på Kartellprodukter. Besøk dem her. Det er 20 prosent på Brabantia hos Scandinavian Design Center.

Platekompaniet har opp til halv pris på spill. Du kan se salget her. Over hos CDON er det elektronikkuke med opp til 50 prosent. Så det er et salg du virkelig bør sjekke ut!

Over hos Lekmer er det helgekupp på barneseter og sko til barn, blant annet. Du kan se alt her. 

Salg på sport og trening

GetInspired – mye fint på tilbudstorget, blant annet Röhnisch-tights og Asics-sko. Sjekk her.

Gymgrossisten – 30 prosent på proteinpulver, og en del annet. Sjekk her.

Proteinfabrikken – 57 prosent rabatt på treningsstartpakke. Sjekk her.

Sportamore – 25 prosent på alt innenfor swim, beach og travel. Sjekk her.

Chainreactioncycles – opp til 50 prosent på profesjonelt utstyr. Sjekk her.

Salg på klær

salgDet er opp til halv pris på klær hos den danske nettbutikken Stylepit som sender til Norge uten toll og med fri frakt, og 30 dagers fri bytterett. Sjekk deres salg her. 

Det er normalen at det er over 60 000 plagg på salg hos Zalando, som automatisk setter ned varene hvor de får lite igjen på lager. Har du riktig størrelse kan du gjøre et kupp, så sjekk her. Zalando sender gratis, tollfritt og har 30 dagers returrett.

Hos Nelly er det opp til halv pris på deres eget merket NLY Brands. Hos Bubbleroom er det ikke mange salg, men det er verdt å sjekke deres ukens utvalgte. Der kan du finne noe bra. Finn de her.

Boozt har på sin side valgt å sette ned 30 prosent på NYE plagg, altså årets nyheter. Det er ikke alltid like vanlig. Så det salget bør du sjekke her. Boozt er tollfri og sender gratis hvis du kjøper for over 699 kroner.

Den gigantiske nettbutikken Asos har 70 prosent avslag, med 10 prosent ekstra med koden ADD10. Selv med toll og moms så kan det bli billig. Sjekk salget her. 

Hvis du handler hos Macy’s i USA har de Super Stock Up Sale nå. De gir haugevis av rabatter. Her får du oppgitt prisen i norske kroner, inklusive toll og moms. Så hvis du finner et kupp der så ser du den prisen du kommer til å betale til slutt, og tro oss: Det er mange kupp. Sjekk prisene her. 

For deg som er opptatt av det eksklusive så bør du sjekke ut salget på Saks Fifth Avenue. Akkurat som hos Macy’s får du her prisene oppgitt i norske kroner, inklusive toll og moms. Sjekk deres salg her.

Sko? Brandos har opp til 50 prosent på sitt Midseason-sale. Sjekk salget her.