- Kommersiell markedsføring -

infinityDet er mange ting for barn du hører er både aktiviserende og interessant, og som varer. Det er ikke så mye som faktisk holder det som loves.

Noe som lover dette er Disney Infinity 2.0

For deg som ikke kjenner til dette så er Disney Infinity 2.0 et spill som kan brukes på både PC og de aller fleste konsoller. Med spillet kommer en plate, og på denne platen kan man sette forskjellige figurer. Slik vi har gjort med de to helt nye figurene som du ser står på platen på bildet over.

De neste store Disney-heltene: Baymax og Hiro

screenshot-infinity.disney.com 2015-01-29 21-55-23

Hvem disse to er?

Det er hovedpersonene i den nye Disneyfilmen Big Hero 6.

En film som har hatt gigantisk suksess verden over, og som nå endelig er klar her til lands. Folkene bak har for øvrig laget manus til Monsterfabrikken og jobbet med Frost, så det er i hvert fall et godt utgangspunkt. Filmen har spilt inn over 456 millioner dollar allerede på internasjonale kinoskjermer.  Filmen har også fått terningkast 5 i VG, og har altså premiere fredag 29.januar.

Filmen er for øvrig basert på en Marvel-tegneserie.

Vi har fått testet de nye figurene i Disney Infinity 2.0, og kun basert på deres prat – og superkrefter der kan man forvente seg virkelig fyrverkeri. For øvrig sammen med alle de andre figurene som har blitt veldig populære hos våre unge (og noen litt eldre) testpersoner. De har laget sin egen ranking over de beste figurene:

1. Elsa

2. Merida

3. Spider-Man

4. Iron Man

5. Black Widow (eller «hun tøffe med mørkt hår»)

6. Tingeling

7. Rapunsel

8. Thor

9. Captain America

10. Agent P

Se alle figurene og mer av Disney Infinity her hos Platekompaniet