- Kommersiell markedsføring -

Nå er storselgeren tilbake! Vær rask. Sist ble denne revet ut av av butikk på kun noen dager!

Hvorfor er det slik at biffen på restauranten er stekt til perfeksjon hver gang, mens du hjemme ikke alltid er like heldig med timingen?

Du bruker termometer, ser YouTube-videoer og tar i bruk triks du har lest om, men kjøttet er ikke like saftig som sist du fikk det servert på favorittrestauranten din.

På tide at hemmeligheten avsløres!

Spør du en kokk om hvilket redskap han eller hun ikke kunne leve uten, vil de fleste si en god kjøkkenkniv. De snakker ikke om sous-vide!!

Sous vide som betyr under vakuum har faktisk blitt brukt i det profesjonelle kjøkkenet siden 1970-tallet. Og det er nå på tide at hjemmekokker med ambisjoner får opp øynene for dette fantastiske  hjelpemiddelet.

Med sous vide trenger du aldri mer å grue deg for å severe venner og familie seigt kjøtt.

Denne geniale maskinen vil endre måten du tilbereder mat på!

Sansaire Sous Vide-Maskin

sous3

Hvordan fungerer sous vide?

Vakuumpakket kjøtt legges i varmt vann som deretter sirkuleres lett. Tidligere var man avhengig av en stor og dyr maskin for å kunne lage sous vide, men med kjøkkenhjelperen Sansaire trenger du bare en stikkontakt og en kasserolle. Sett i støpselet, plasser Sansaire i den vannfylte kasserollen, og still inn riktig temperatur ved hjelp av hjulet på toppen.

Til å vakuumpakke maten behøver du bare en plastpose som kan lukkes.

sousSiden Sansaire sørger for å holde temperaturen jevn innenfor en tidels grad, slipper du å ta det på feelingen, og resultatet blir likt hver gang.

Du finner sous vide maskinen her

Den saftigste maten, ever!

Enten det frister med kjøtt, kylling, fisk eller grønnsaker blir resultatet det samme. Det saftigste du noengang har smakt.

Lager du biff, vil hele stykke bli likt stekt, fra innerst til ytterste skorpe. Siden kjøttet ligger i vakuumpose, får den ikke væsketap og beholder dermed saftigheten og næringsstoffene.

Det kan være lurt å svi kjøttet lynraskt på pannen rett før servering. Da får biffen riktig stekeskorpe og farge, og du vil imponere venner og familie stort.sous1

Du sparer penger

Ja, det er faktisk sant. Ved å unngå de dyreste stykkene og velge bog, skank eller høyrygg sparer du mye penger. Sous-vide maskinen klarer nemlig å forvandle de seigeste kjøttstykkene til møre, deilige biter.

Er du glad i grønnsaker, vet du at det ikke alltid er like lett å koke dem til perfekt tilstand. De skal beholde litt av sin crunch og det er lett å koke bort de viktigste næringstoffene. Med sous vide kontrollerer du temperaturen og får grønnsaker som er perfekt kok, hver gang.

Fillet of Beef Bordelaise with Asparagus Spears and Saut Potatoes

 

 Les mer om sous vide maskinen