- Kommersiell markedsføring -

Nå får du den ettertraktede Bluetooth-høyttaleren til fantasipris.

OPPDATERING 5. juli: Nå er den sorte Harman Kardon-modellen på lager igjen!

 

Fantastisk lydkvalitet og suverent design har gjort amerikanske Harman Kardon Onyx Studio 3 til en bestselger i Norge.

Det oppladbare batteriet holder i hele fem timer, noe som gjør at du trygt kan ta med høyttaleren i parken eller på stranden uten at du trenger å bekymre deg over at lyden skal dø ut midt i favorittsangen.

En finesse ved Harman Kardon Onyx Studio 3 er at du kan koble sammen to høyttalere som er kompatible med Harman Kardons trådløse, doble lydsystem (Wireless Dual Sound) for å få en enda bedre lytteopplevelse.

Koster fra 3500 til 4000 kroner

Brukerne kan gjennomføre krystallklare telefonsamtaler med høyttaleren takket være den innebygde mikrofonen, som er utstyrt med støy- og ekkoreduksjon.

Et kjapt Google-søk viser at Harman Kardon Onyx Studio 3 koster mellom 3400 og 4000 kroner i norske og utenlandske nettbutikker. Derfor er det gledelig å kunne fortelle at CDON har tatt med høyttaleren i sitt store sommersalg.

Dermed kan du få Harman Kardon Onyx Studio 3 til den fenomenale prisen 1290 kroner. Her er det bare å slå til før lageret blir tomt!

– Anbefales på det sterkeste

Flere fornøyde CDON-kunder har anmeldt Harman Kardon Onyx Studio 3 på nettbutikkens hjemmeside. Her er noen av omtalene:

«Harman Kardon Onyx Studio 3 er kanskje den beste ladbare trådløse på markedet.»

«Utrolig bra høyttaler. Kjøpte en HK Onyx for et par måneder siden. Kjøper nå nr 2.»

«Anbefales på det sterkeste.»

Kjøp Harman Kardon Onyx Studio 3 til 1290 kroner her!

 

Se hele det store sommersalget hos CDON