- Kommersiell markedsføring -

Det er mange ting det er lett å gjøre samtidig, som å tygge tyggegummi og gå i trapp eller fantasere om ferien i lange møter. Det som derimot ikke er like lett er å sykle mens du holder en kopp 4fed59682fd42c616feb1f9f904d557ddeilig kaffe du akkurat kjøpte hos den lokale kaffeforhandleren.

Man kan prøve å sykle med en arm mens bilistene bruker deg som klinkekule, feste den på diverse steder den aldri burde vært i nærheten av eller helle nedpå brennheit kaffe som søregr for at smakssansene ikke kommer tilbake før etter en liten permisjon, noen måneder senere. Eller bruke en enkel og fin koppholder.

Det finnes jo flere slike koppholdere som mer eller mindre genialt skal limes på med lim som holder i hele en uke, eller som skal skrus på av de som har mastergrad i ingeniørkunst. Supert, sier vi, og satser heller på en koppholder som veldig enkelt bare klikkes fast på ønsket sted på sykkelen.

Med sterk klype sitter den godt også, og med koppholderens design kan du både ha store og små kopper. Flere farger finnes den også i, om du er rask nok. Svart, rød og hvit.

Her finner du den geniale koppholderen