- Kommersiell markedsføring -

Unikia får du over to hundre unike produkter hvor hovedmålet er å løse dine problemer. Enten om du vil ha en enklere løsning i hjemmet, på jobb, på trening eller på kjøkkenet. Har du noen av disse problemene? Sjekk her:


Problem: Barna er ikke glade i grønnsaker

Løsningen: Aromafork

En tryllestav av en gaffel. Denne lurer hjernen din til å tro at du spiser noe helt annet enn du egentlig spiser. For eksempel kan grønnsaker plutselig smake som sjokolade! Les mer om den her.


Problem: Paraply som vrenger seg

Løsningen: Senz Paraply

En stormsikker paraply som ikke vrenger seg når det blåser, er et må-ha! Denne paraplyen, som har vunnet en test på TV 2, har fantastisk design og passer kjempegodt til det ustabile norske været. Les mer om paraplyen her.


Problem: Dårlig søvn

Dette kan være løsningen: Sleepace Reston.

En profesjonell søvnmonitor som du kan legge deg på og du får samlet søvn-data og får deretter søvn-råd. Les mer om den her.


Problem: Du er lei av ar dine gjester er konstant på mobilen

Løsningen: Timeout

Lås alle telefonene inne i 60 minutter og ta familie-og vennetiden tilbake. Dette produktet låser telefonene inne i en time, og det er helt umulig å få opp produktet uten å knuse det. Les mer om Timeout her.


Problem: Lei av at vannet koker over

Løsningen: Boily

Gjør det nærmest umulig at det koker over. I tillegg heller du ut bare vannet når kokingen er over. Les mer om Boily her.


Problem: Glemte eller bortkomne nøkler

Løsningen: Noke

Alt du trenger er en smarttelefon og bluetooth til å åpne og låse denne hengelåsen. Du kan også dele tilgang med andre, hvis du vil. Les mer om produktet her.


Problem: Mobil som plutselig slår seg av

Løsningen: Rescuejuice

Med denne blir du aldri tom for strøm. Er det ikke irriterende når du vil knipse massevis av bilder, og mobilen slår seg av? Med Rescuejuice kan du lade opp mobilen 100% igjen. Passer til både iPhone og Android. Les mer om laderen her.Problem: Hjelm som alltid tar plass

Løsningen: Kompakthjelm

Lett og komfortabel. Enkel å brette og ha med i vesken. Trenger ikke si mer. Les mer om den her.


Se flere produkter hos Unikia her. Du finner garantert noe du trenger.