- Kommersiell markedsføring -

Er du av typen som liker å kokkelere utendørs i sommersesongen kommer du garantert til å finne en favoritt eller ti blant disse geniale grilldingsene.

Sansaire Sous Vide-maskin

 

Grillmaten blir perfekt dersom du bruker en sous vide-maskin til tilberedingen i forkant. Den gjør biffen deilig og mør, deretter vender du den på grillen for å få en sprø stekeskorpe.

KitchPro Hamburgerpresse

 

Lag din egen fylte hamburger ved å fylle kjøtt og andre ingredienser som for eksempel løk, chilli og urter oppi bunnen. Sett på toppen og press den sammen.

Pizzastein av lava fra Etna

 

Hvis du elsker pizza, vil du garantert elske grillet pizza. Med en pizzastein kan du få den deilige smaken av steinovsbakt pizza hjemme. Denne pizzasteinen er perfekt å bruke på grillen, og du får med pizzaspade av tre som gjør det enklere å håndtere maten.

KitchPro marinadesprøyte

 

Fyll sprøyten med din favorittmarinade, stikk den inn i kjøttet og sprøyt inn innholdet slik at du får deilig smak på hele kjøttstykket – ikke bare på skorpen.

Bluetoothkoblet steketermometer

 

Få full kontroll på grillingen med mobilen. Termometeret kommer med to matsonder slik at du kan måle temperaturen på to matretter samtidig. Velg blant forhåndsinnstilte tilberedningstider eller styr det selv, og få varsling på telefonen når maten er klar. Appen du bruker kan også lagre historikk på matlagingen, slik at du lett kan finne tilberedningstid og temperatur fra den gangen biffen ble helt perfekt.

Grillforkle

 

Et must for enhver grillkonge. Eget forkle med lommer for seks ølbokser, og ti lommer til grilltilbehør.

Grillbot

 

Denne roboten renser grillristen med messingbørster. Plassér den på grillen, trykk på en knapp og la den gjøre jobben for deg.

Les også:

Dette er grillen alle vil ha nå
Grill med stil
Engangsgrillen som vekker oppsikt