- Kommersiell markedsføring -

Sola skinner, temperaturene stiger og det er på tide å nyte hagen og terrassen igjen.

Er du kjent som grillmesteren blant venner og familie? Eller har du som mål å bli «han som lager den aller beste burgeren»?

Grillsesongen er rett rundt hjørnet og vi hjelper deg med å finne det du måtte trenge for å imponere familie og venner.

Grillmester forkle

Dette er mer genialt enn du kan ane. Et ammunisjonsbelte som kan ha seks bokser, flaskeåpner, lommer til salt og pepper, tre lommer til sauser og fire lommer til redskaper.

aaa

PicMonkey Collagegrill1

Vanter sett     Grillvanter    Grillvanter

Hvilken type grill du skal velge?

Elektrisk grill

Elektriske griller passer best for dem som ikke er så veldig opptatt av at maten skal bli perfekt stekt, men heller vil ha noe som er både enkelt og billig. Så lenge du har tilgang til strøm så kan du enkelt fyre opp grillen på få minutter, og du trenger ikke å bekymre deg for å gå tom for kull eller gass. En elektrisk grill fungerer på omtrent samme måte som en stekeplate, og lar deg justere varmen til en viss grad.

Gassgrill

Gassgriller er uten tvil de aller beste grillene, og dersom du ønsker deg en god grill som kan lage god mat så er gassgrill veien å gå. En av fordelene med gassgriller er at de kan ha mange brennere og dermed regulere varmen mye bedre. Med flere brennere kan man også ha høy varme på én side av grillen mens man har lavere varme på den andre siden. Dette er dermed den perfekte grillen for deg som har litt god tid, og som har lyst til å bruke litt ekstra krefter for å få maten så god som mulig.

Kullgrill

Er du glad i bacon? Er du glad i å fyre opp kull og få det så varmt at øyenbrynene dine krøller seg mot huden? Er du glad i den tradisjonsrike tanken om at maten smaker bedre dersom man må vente på den?

COLOURBOX10273649

Kullgrill fra Eva Solo

Denne designgrillen fra Eva Solo finnes i stor og liten utførelse. Den store har en diameter på 59 centimeter, og er 80 centimeter høy. Den lille har har en diameter på 49 centimeter og en høyde på 65 centimeter. Begge grillene er laget i rustfritt stål, og har et lokk som også kan brukes som bord.

PicMonkey Collagegrill

Kullgrill BBQ grill 100, sølv

Grill 100 er en stilren kullgrill. Den har justerbar luftstrøm for å kunne regulere varmen, avtakbare, galvaniserte innerskuffer som forenkler tømming av kull og en pulverlakkert kropp og kromrist som tåler vær og vind.

kullgrill

Weber Q 2000 gassgrill

Gassgrillen blir fort varm, gir jevn stekeflate og det er mye lettere å ha jevn varme – og styre grillingen. For den som ikke er virkelig godt grillvant er gassgrillen et utrolig godt valg. En annen fordel er at veldig mange gassgriller har to kokesoner, det betyr at man kan tilberede to forskjellige grillretter samtidig uten at det krever alt for mye arbeid.

gassgrill

BBQ grill 301

Rolls Royce-versjonen av griller. En grill for virkelig kjennere. Den har justerbar luftstrøm for å kunne regulere varmen, tre avtakbare, galvaniserte innerskuffer som forenkler tømming av kull og en belagt, pulverlakkert kropp og tre kromrister som tåler vær og vind. Den er motstandsdyktig mot rust og kan stå utendørs året rundt.

192049_1

Weber Q 1400 elektrisk grill

Elektrisk grill er for deg som absolutt vil lage mat utendørs, men som kanskje ikke har lov eller mulighet til å ha kullgrill eller gassgrill. Elektriske griller kan også ofte brukes innendørs.

grill

 Til grillmaten:

PicMonkey Collage

 

Bestikk

bestikk1

Sett 1        Sett 2

Steketermometer

Denne intelligentet termometeret hjelper deg med å få perfekt biff hver gang. Glem gjennomstekt og tørt kjøttstykke. Med Steak Champ kan du velge mellom Medium og Medium Rare. Lyset blinker når biffen er klar.

Denne vil hjelpe deg å bli grillmesteren som er kjent i hele nabolaget.

 

grill

Grillspyd

Verdens smarteste grillspyd. Dette spydet skal løse de tre vanligste problemene med grilling. Maten kan være vanskelig å få av spydet, det er ikke nok plass til det du ønsker å ha på i tillegg til at du er nødt om å rotere på spydet for at alt skal bli grillet. Dette smarte grillspydet er svaret på alle tre. Maten er enkel å ta på og av og rommet dobbelt så mye som et vanlig spyd.

3312

Hamburgerpresser

Glem de kjedelige hamburgerne du kjøper i butikken – med denne pressen kan du lage perfekte burgere hjemme selv

haburger

Skjærebrett Chop & Serve

Kutt, organiser og serverer med samme brett. Genial å ha både ute og inne.Her får du 9 deler i en og samme pakke.Sidene på selve brettet er utstyrt med fem skåler i høyglans Melamin, perfekt for oppbevaring og servering. Under bambusplaten ligger en ekstra skjæreplate for kutting av fisk og kjøtt.

brett

Lyst på noe skåler eller kopper? Sjekk ut disse

Disse 10 kjøkkendingsene vil du elske