- Kommersiell markedsføring -

Vintage- og retrodesign er i vinden og mediekanaler som Instagram og Snapchat har for lengst blitt en stor del av alles hverdag. Vi elsker å knipse bilder, forevige øyeblikk og dele dem med venner og familie.

La minner vare evig

Har du tatt alle feriebildene dine med mobilen i år, så er du nok ikke alene.Det er mye enklere å dra frem mobilen fra lomme eller vesken når du kommer over et fotoøyeblikk, enn det er å ta frem store og tunge speilrefleksen.

For ikke mange år tilbake fremkalte alle bildene sine på fotopapir, mens nå er det deling på sosiale medier som gjelder. Fysiske kopier av bilder er uansett veldig kjekt å haph

Enten du er fotointeressert eller ikke, vil de fleste like å kunne vise frem sine blikkskudd hjemme i stuen. Nå kan du gjøre det på en utrolig kul måte.

Fremkall bildene dine i polaroid-stil!

Polaroid bildene kan bestilles i forskjellige pakker. Du velger mellom elske med 12, 24 eller 36 bilder. Bildene blir levert i en trendy og praktisk gaveeske, så du kan beholde de selv eller så er dette en genial gave til noen du er glad i.

Se hvor kreativ du kan være med bildene dine her

Spesifikasjoner:

Bildene er printet på ekstra tykt Satimat fotopapir 350 g/m² og overflaten er lakkert med Polymer Scodix som gir en skinnende effekt til bildet og struktur til den hvite rammen. Akkurat slik som orginalen, har også bildene i polaroid-stil fra PhotoBox en svart bakside.

Er du miljøbevisst, kan du trygt bestille bildene fra Photobox. Teknologien som brukes for å fremkalle bildene i Polaroid-stil er spesielt utviklet for å være miljøvennlig. Du kan lese mer om det her

ph2

Fremkall dine bilder og heng dem bortover å veggen i en lang snor. Fest dem på speilet eller sett flere i en bilderamme. Du kan overraske kjæresten med et koselig album eller lage en gaveeske til din bestevenninne. Dette er den perfekte gaven å gi bort til store eller små anledninger.

Se video på siden og få inspirasjon

Den perfekte gaven

Pssst… tenk så koselig gave det er å gi bort til ei venninne som gifter seg eller fyller bursdag. En eske med alle minnene av dere to sammen!
Group of teens sharing instant photographs

Det er mye moro en kan lage med bilder.

Fotobøker, veggdekorasjoner eller kanskje mobil-deksel?

Alt dette kan du få tak i på Photobox.com

Nettsiden gir deg masse inspirasjon til personlige gaver og tips til hvordan du kan få mest mulig ut av bildene dine.

Du kan lage puter, magnet, fotoblokk i tre eller kanskje puslespill med det bildet du liker.

Ser du etter noe litt utenom det vanlige med et personlig preg kan dette være noe for deg.

Se hele utvalget av produkter her